18. helmikuuta 2018

Kliseisen kotoisa sunnuntai


Ihana aurinkoinen sunnuntai tänään. Mies lähti viemään muksuja pulkkamäkeen ja minä jäin vahtimaan uunissa muhivaa pataa. Saatiin anopilta eilen hirvenlihaa ja sehän tiesi sitten pataruuan laittoa tälle päivälle, tulee muuten varmasti hyvää!Jotenkin tosi kliseisen kotoisa tunnelma tulee näistä elementeistä, aurinkoinen talvipäivä, pataruoka uunissa ja lapset pulkkamäessä. Niin ja telkkari huutaa taustalla talviolympialaisia, vaikkei sitä kukaan edes seuraa. Tulee jotenkin niin oma lapsuus mieleen.Hankkimani magnolianoksa on ihan viittä vaille kukkimassa. Varmasti upea, kun nuo kukat tuosta aukeavat! Se on nyt jo niin kaunis, suuret vaaleanpunaiset nuput. Hienoa jos onnistuin ekalla kertaa kukittamaan magnolianoksan, se ei kai ole mikään itsestään selvyys, että kukat aukeavat. Toivotaan nyt, ettei tule mitään takapakkia, kun nyt hehkutan.Tänä viikonloppuna ei ole ollut mitään erikoista, kotoilua ja rauhallista oleilua vain. Sellaisiakin viikonloppuja on hyvä olla. Tuntuu, että kalenteri on jo aika täynnä tälle keväälle kaikenlaista.
Ihanaa sunnuntaipäivää!

8 kommenttia

 1. Mie en ymmärrä, miten teillä voi näyttää tuolta, kun on pienet lapset! Käsittämätöntä :D Meidän olkkari näyttää aina sille, kuin sielä olisi riehunut pyörremyrsky :D
  Mukavaa pyhän jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon varmaan niin kova natsimutsi ja valittanut tarpeeks kauan siitä kun tavarat on väärissä paikoissa.😅 Mut eihän nuo isommat 11- ja 13-vuotiaat enää juuri sekota ja kuopus 5-veekin leikkii omassa huoneessaan.😊 Onhan meilläkin väliin sekaista ja hiukan pitää aina järjestellä ennen kuvaamista, ei paljoa tosin.

   Poista
  2. Joukot pitääki kouluttaa hyvin :D khih :D

   Poista
 2. Kyllä se on mukavaa joskus kun saa olla vaan ja nauttia. Hirvipaistista tulee varmasti hyvää .Meillä on pojanpoika hoidossa pari yötä. Minä otin koivun oksia maljakkoon kun kaadettiin koivu mökillä. Ihanaa viikonalkua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvipaisti oli oikein makoisaa ja sitä riitti vielä tällekin päivälle. Kiva kun ei tarvi joka päivä laittaa ruokaa. Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Pataruokia on täälläkin tehty viikonloppuisin.
  Se on helppo ja hyvä talviruoka.

  Vitsit miten teillä on kaunista!😍
  Tuo Mongolian oksa on ihana. Pitää mennä itsekkin metsästämään
  kukkakaupasta samanlainen.

  Hyvää alkanutta viikkoa!💕💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pataruuat on ihan huippuja. Kiitokset, mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista