25. helmikuuta 2018

Talvilomailua


Meillä alkoi talviloma. Ihanaa! Ei olla lähdössä mihinkään reissuun, päivän retkiä voidaan tehdä lähimaastoon, mutta muuten ollaan kotosalla. Ihan kiva näinkin. Tänään piti olla lasten serkkutytön syntymäpäivät, mutta heillä oli valitettavasti sairastuttu ja syntymäpäivät siirtyivät viikolla eteenpäin. Kävin tänään töissä tekemässä hiukan hommia, jotka jäivät perjantaina vielä tekemättä. Ei tarvi niitä sitten murehtia.




Tein eilen ihan sairaan hyvää nachovuokaa. Ohje on täältä, mutta tuunasin sitä hiukan. Laitoin mukaan yhden valmiin medium tacokastikkeen tuomaan enemmän makua. Kolme sipulia -ruokakerman sijaan meni Kolme juustoa -kermaa, persiljan sijaan käytin korianteria ja Oltermannin sijaan cheddarjuustoraastetta. Juustoa meni paljon reilummin kuin ohjeessa.




Tänään puuhastelin kylvösten kanssa. Laitoin lasipurkkeihin erilaisia yrttejä ja salaattia kasvamaan. Lasipurkkien pohjalle laitoin ruukkusoraa salaojitukseen. Purkkeihin kylvin Baby leaf -salaattisekoitusta, punahierakkaa, rucolaa, tavallista basilikaa ja tummaa basilikaa.





Mukavaa sunnuntai-iltaa!

7 kommenttia

  1. Ihanan vaalea hempeän värinen tyyny. Tykkäsin kovasti ja kiva idea laittaa yrttejä lasipurkkiin kasvamaan. Basilika on meillä käytetty yrtti. Hyvää lomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kaivan tuon tyynynpäällisen esiin aina, kun alkaa tulla ikävä kesää. :) Basilika on kyllä maukas yrtti.

      Poista
  2. Iik, miten ihana tyyny! Kaunista! Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  3. Ihanalta näyttää! Tuo vuoka on varmasti herkkua:) ja voi miten kivat nuo lasipurkit! Toivotaan että lähtevät hyvin kasvamaan:) Ihanaa lomaa ja Mukavaa helmikuun loppua sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nachovuoka oli kyllä ihan huippua. Olen tehnyt sitä joskus ennenkin, mutta totesin, että tuo Valion ohje kaipaa hiukan tuunausta. :)

      Poista
  4. Onpa keväisen kaunista ja raikasta. Nachovuokaa en ole koskaan kokeillutkaan. Niin.... Jotain pitäisi ehkä jo kylvää. Nuo kekseliäät yrttipurkit saivat minutkin innostumaan. Hyvää tätä viikkoa!

    VastaaPoista