30. maaliskuuta 2018

Ihana aurinkokennovalaisin + ALEKOODI!

// Yhteistyössä Solar Ideas


Olin aivan innoissani, kun minulle ehdotettiin tätä yhteistyötä. Solar Ideas -verkkokauppa myy ja maahantuo aurinkoenergiaa hyödyntäviä tuotteita, kuten erilaisia tyylikkäitä aurinkokennovalaisimia sekä aurinkopaneeleja. Ihastuin päätäpahkaa Sonnenglas -nimiseen aurinkokennovalaisimeen. Sonnenglas on kuin vanhanaikainen säilykepurkki, mutta sen kannessa on energiaa keräävä aurinkokenno ja kannen alapuolella led-valo.Kannessa on vipu, jossa on pieni magneetti. Kun magneetti on irti kannesta, kenno kerää aurinkoenergiaa. Akku latautuu suorassa auringonvalossa ja sen täyteen latautuminen kestää 6 - 9 tuntia. Kun vipu on käännetty niin, että magneetti osuu kanteen, syttyy kannen alla oleva led-valo, mikäli siis akkuun on varastoitunut energiaa. Akun voi ladata myös johdon avulla. Täydestä akusta riittää valoa noin 9 tunnin ajaksi.
Purkkiin voi laittaa koristeeksi melkein mitä tahansa. Purkkiin ei saa päästä kosteutta, joten oikeita kasveja siellä ei voi kasvattaa. Minulla nuo vihreät tuolla toisessa purkissa ovatkin yhdestä tekokasvista. Toiseen purkkiin laitoin muutaman pikkuoksan lepästä käpyineen. Molemmissa on koristesoraa ja -kiviä.Sonnenglas -valaisin valmistetaan Etelä-Afrikassa. "Sonnenglas on viisi muotoilupalkintoa voittanut aurinkokennovalaisin, jota on valmistettu jo yli 700.000 kappaletta! Tämän tyylikkään, käsintehdyn valaisimen valmistus on luonut Etelä-Afrikkaan Soweton ja Alexandran alueille kymmeniä uusia työpaikkoja ihmisille, joilla töitä ei ennen ollut." Lainaus täältä.
Minusta tämä Sonnenglas on aivan huippu keksintö. Tosi kaunis sisustuselementti sisällä, mutta voin nähdä jo sieluni silmin kaikenlaisia käyttötapoja sille myöskin kesällä puutarhassa. Parhaimmillaan tämä ihana valaisin on tietysti pimeän tullen! Se luo ympärilleen valoa melkein kuin pieni akvaario, vaikkei sisällä tietenkään ole vettä. Jotenkin tuo lasipurkin pinta taittaa valon kauniisti, aivan kuin veden pinta väreilisi.
Mitä pidätte? Eikös olekin aika kiva keksintö? Mikäli ihastuit laillani Sonnenglasiin, niin kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi tämä alennuskoodi: NUXMU5 Koodi on voimassa huhtikuun loppuun asti ja sillä saa 10% alennuksen Sonnenglasista, kun koodin naputtelee ostoskorissa ennen ostoksen maksamista. Muistathan antaa koodin täsmälleen tuossa muodossa isoine kirjaimineen, jotta se toimii.

https://www.solarideas.fi/

16 kommenttia

 1. Aivan ihania! Nuo sopisi niin hyvin kasvihuoneeseen... 👍 Pitääpä tutustua mitä kaikkea muuta siellä on! 😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kun olisi vielä se kasvihuone! :D Kannattaa käydä tutustumassa, siellä oli kivoja puutarhavalaisimiakin. :)

   Poista
 2. Oi, miten ihana! 💚
  Tuollainenhan (tai tuollaisia 😂) on saatava. Keksin jo monta paikkaa kotonani, jossa se olisi niin paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin ihana. <3 Oon ihan innoissani näistä. :)

   Poista
 3. Ihania <3 Mukavaa pääsiäistä teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 4. Aurinkenno on tosi monipuolinen, siitä on keksitty vaikka mitä. Kasvihuoneeseen esimerkiksi sopisi mainiosti tuollainen iltojen ilo.

  VastaaPoista
 5. kauniita! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kuvat ja postaus♥ Tiedätkös, Minä juurikin ajattelin miten mukava olisi nähdä miten kukin näitä "sisustaa" ja ihmettelin kyllä sitäkin etten ole tällaisiin aiemmin törmännyt:) Sinun valaisimet ovat todella kauniit! Tuo aurinkoenergian hyödyntäminen on minusta ihan loistava juttu! Kaunista pääsiäisen aikaa sinne teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Noissa on kyllä vain mielikuvitus rajana, ja jokainen saa niistä varmasti oman näköiset. :) Hyvää Pääsiäistä!

   Poista
 7. Todella kauniit valaisimet, tällaisista en ollut koskaan aiemmin kuullutkaan. Mainio keksintö ja hurmaava sisustuselementti :)

  VastaaPoista
 8. Taidat olla ajatustenlukija. Mielessäni on nimittäin pyörinyt kysyä, mitä purkkiyrteillesi kuuluu. Nyt sain ne kuulumiset kysymättä ja vielä bonustakin. Kerrassaan viehättävän näköistä.
  Hyvää Pääsiäistä teidän perheelle!

  VastaaPoista