10. maaliskuuta 2018

Joko on taas viikonloppu


Hullua, että on taas viikonloppu. Viime viikko meni aikalailla kotosalla tytön sairastellessa. Nyt hän alkaa olla onneksi jo ihan terve. Ainakin meno on sen mukaista.
Ulkona on harmaata ja pilvistä, mutta lämpötila on plussan puolella ja ränneistä tippuu vesi. Toivoa siis on, että päästään näistä lumista joskus eroon.
Toivotaan etten minä tule nyt kipeäksi. Aina välillä tulee aivastuspuuskia ja nenä vuotaa satunnaisesti, mutta toisena hetkenä taas ei mitään. Olisi tarkoitus nähdä tänään illalla hyviä kavereitani pitkästä aikaa, enkä tosiaankaan haluaisi missata sitä. Kun kaikilla on perheet ja omat menot, tuntuu että kalenterista on vaikea löytää sopivaa aikaa tapaamiselle.
Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

12 kommenttia

 1. Teillä näyttää kauniilta ja siistiltä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo sohvatyyny, jossa on viherkasvi ja kotisi kasvit näyttävät yhdessä täydellisiltä. Muutenkin teillä on kaunis koti. Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit tyynyt! Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kauniin ja tunnelmallisen näköistä! Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. No toivottavasti et tule kipeäksi olithan sitä juuri. Vaikka nyt on liikkeellä monia eri viruksia. Minulla ja miehellä on ollut vähän huono olo ja vasta samoin. Toivottavasti ei mitään kummempaa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä vaikka mitä liikkeellä, sillä nyt meillä on vaihteeksi vatsatautia... Ei ole kivaa tämä. Minulla ja miehelläkin hiukan outo olo.

   Poista
 6. Ihanan leppoisia kuvia :) mukavaa maaliskuun jatkoa ja tervetuloa vierailulle Villa ROnjattareen :)

  Ronja

  https://willaronjatar.blogspot.fi

  VastaaPoista