7. maaliskuuta 2018

Kevään ensimmäiset - Throwback


Tässä tulee taas jokakeväinen pakollinen kaihopostaus. Kuvia kevään ensimmäisistä kukkijoista meidän vanhasta pihasta. Viime syksynä sain aikaiseksi laittaa tähänkin pihaan aikaisia kukkijoita, joten on kiva odotella nyt lumien sulamista.

Säätietojen mukaan kääntyisi perjantaina lämpötilat nousuun ja alkaa olla päivisin plusasteita. Luntakin saattaa tulla, mutta toivotaan, ettei aivan hirveästi ja että päivän plusasteet alkaisivat jo sulatella lumia.

8 kommenttia

 1. Kaihopostaus on ihana nimitys! :) Kaihoa tässä kevääseen onkin. Onneksi tosiaan se on ihan juuri täällä!
  Aurinkoista päivää! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä nimitys tuo kaihopostaus. Tämän kertaisella postauksella onnistuit ihanilla kuvillasi herättämään myös minun kevään kaihoni.

  VastaaPoista
 3. Hei; olen aika tuore blogisi lukija ja vanhoista postauksista ole ihastellut kotianne. nyt ihan ohi otsikon, kysyisin tuosta teidän liesituulettimesta, viekö hyvin käryt pois, esim. pihvin paiston tai kalan kypsennyksen aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei se kyllä ihan täydellisesti vie, sillä kattoon on aika pitkä matka tuosta liedeltä. :) Nyt jos mietittäisiin siihen ratkaisua, päätyisimme varmasti Boraan, jossa on liesitaso ja tuuletin samassa. Kyseisestä tuotteesta löytyy lisätietoa täältä: https://savo.fi/tuote/bora-classic/

   Poista