6. maaliskuuta 2018

Kananpojan keltaista


Meillä on keltaista teemaa iso astiasto. Miehelläni oli sitä kun aloimme seurustella ja häälahjaksi pyysimme lisää. Jossain vaiheessa en tykännyt siitä yhtään ja mietin miten siitä pääsisi eroon. Nyt se tuntuu taas tosi kivalta ja raikkaalta väriltä. Ainakin se sopii hyvin kevääseen, jossei muuta!Kermanekka on kuin tehty pienille kukille. Nuo pikkunarsissit ovat niin suloisia tuossa pienessä kannussa.
Kuopus oli tänään päiväkodissa, mutta iltapäivällä soitettiin että kuume oli taas noussut. Eilen hän oli ihan virkeä ja kuumeeton, mutta tämä on nyt tällaista edes takaisin sahailevaa tautia. Huominen ainakin ollaan siis kotosalla taas...

14 kommenttia

 1. Kauniita ovat, tuo väri on kyllä ihana ja sopii niin hyvin alkavaan kevääseen:) Aurinkoista tiistaipäivää♥

  VastaaPoista
 2. Keltainen teema sopii mainiosti niin mustaan kuin valkoiseenkin. Olisipa ihanaa, jos olisi punaiset jouluun, keltaiset pääsiäiseen ja kevääseen, valkoiset ihan mihin vaan ja..... Nyt on vain muutama punainen teemamuki. En jaksanut jatkaa keräämistä, kun astioita on muutenkin ihan riittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä oiskin hienoa, kun olisi joka tilaisuuteen oma astiasto. :D Meillä vaan loppuisi kaapeista tila, tai ne on nyt just niin täynnä kun voi olla. :)

   Poista
 3. Kaunis värihän tuo minusta on. Söpöt nuo pikkunarsissit kermanekassa. Hieno idea. Sain tuon keltaisia silkkilankoja lapsilta lahjaksi viime syksynä. Nyt olen neulomassa niistä puseroa itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten sama väri voi tuntua joskus ihan hirveältä, ja jonkin ajan kuluttua taas tosi kivalta! :)

   Poista
 4. Ihanaa kevään tuntua näissä kuvissa! :) Keltainen Teema näyttää pirteältä ja raikkaalta, mutta hetkellinen kyllästyminen on tuttua - välillä sitä vain kyllästyy kivoihinkin astioihin.

  VastaaPoista
 5. Tuollaista sahaavaa kuumetautia on nyt ollut liikkeellä, kurjaa! Pikaista paranemista potilaalle <3 Ihanat astiat. Minulla on joskus ollut tuon värinen uunivuoka, enkä tuolloin pitänyt sen väristä. Nykyään tuo väri on minustakin kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, tosi sitkeää ja sahailevaa tautia on nyt ollut. Tai tauteja oikeastaan, varmaan useampaa virustautia liikkeellä ja meilläkin sairastettu jo muutamat.

   Poista
 6. pirteä väri!

  Pikaista paranemista kuopukselle!

  VastaaPoista
 7. Äidilläni on tuo astiasto. Se tuo ihanaa kevättä ja aurinkoa kattaukseen. 💛 Aurinkoa myös päiviisi ja pikaista paranemista potilaalle!

  VastaaPoista