5. maaliskuuta 2018

Asetelma lipaston päällä


Olkkarin lipaston päällä on nyt kiva asetelma. Pöydällä on suureen maljakkoon tekemäni mehikasvi-istutus, jonka puuhastelusta kerroin täällä. Pieni feikkikoralli on tilattu viime vuonna Ellokselta. Yleensä kannatan aitoja materiaaleja, mutta korallien irrottaminen ja kuskailu toiselle puolelle maapalloa koristetarkoitukseen olisi tosi epäeettistä.
Viherkasvi- ja puutarhakirjojen päällä on viimeviikolla hankkimani uusi valaisin. Se on Clas Ohlsonilta. On ollut mielessä pitkään ostaa jokin tuontyyppinen valaisin ja pitihän se sitten ottaa matkaan, kun sattui kohdalle.
Minulle tuli nyt vähän pehmeä lasku töihin paluuseen, kun nuorimmainen tuli kuumeeseen. Tänään ei ole ollut kuumetta enää, joten jos ei mitään takapakkia tule, niin päiväkotiin pääsee huomenna. Ollaan saatu nyt nauttia aurinkoisesta ja kauniista talvesta, mutta kyllä se maaliskuu saisi jo alkaa maata näyttämään, kuten sanonta kuuluu. Vai mitä? :) Mukavaa viikkoa!

8 kommenttia

 1. Asetelma on jotenkin ihanan inspiroiva, mutta kuitenkin rauhallinen.
  Just hyvät kirjatkin, olet valinnut esille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Minulla ei oikein ole mitään sisustuskirjoja, jotka tuohon varmaan sopisivat paremmin, mutta puutarhakirjoja löytyy kyllä. ;)

   Poista
 2. En minäkään liputa epäaidoille jutuille, mutta koralin suhteen komppaan sinua. Sinulla on pettämätön sisustussilmä.

  VastaaPoista
 3. Tuo mehikasvi-istutus on kyllä aivan ihana ja niin on teidän kotikin, niin kaunista! Toivottavasti siellä on tosiaan jo parannuttu ja saatte nauttia kauniista kevätpäivistä ilman sairastelua! Aurinkoista talvipäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Tyttö oli tänään päiväkodissa, mutta jouduin hakemaan pois aikaisemmin, kun oli kuume taas noussut... :/ Luulin jo että oli ohi, kun eilen oli kuumeeton päivä.

   Poista