23. maaliskuuta 2018

Uusi vanha järjestys


Tällä viikolla tuli yhtenä iltana inspiraatio vaihtaa olkkarin järjestystä. Itse asiassa tämä on sama järjestys, mikä oli aikaisemminkin pitkän aikaa. Nyt kun iltaisinkin alkaa olla valoisaa ja ikkunoista näkee ulos, on kiva kun sohva on näin päin. Nyt sohvalta voi katsella telkkarin lisäksi myös ulos järvelle.
Toin yläkerran aulasta harmaan nojatuolin ja rahin olkkariin. Tuo perinteisemmän näköinen nojatuoli tuo kivaa pehmeyttä ja kodikkuutta sisustukseen. Mies tykästyi tuoliin heti ja otti siitä ilmeisesti vakiopaikan itselleen.
Olohuoneessa aiemmin ollut "munatuoli" löysi uuden paikan työ-/musiikkihuoneesta. Se sopiikin ulkonäöltään ehkä paremmin sinne.Ja taas on perjantai. Mukavaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää,teillä on niin kaunis koti! Tuo nojatuoli-rahi näyttää kyllä niin kutsuvalta:) Mukavaa alkavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin ihastuttava ikkunanäkymä, että saattaisi televisio sohvalla istuessa jäädä kakkokseksi. Sinulla on niin kaunis ja harmonisen tyylikäs koti.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo isot ikkunat oli yksi ehdoton kriteeri, kun uutta kotia suunniteltiin. Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Tuota luonnon maalaamaa maisemataulua, joka ikkunasta näkyy, kannattaa ehdottomasti katsella niin paljon kuin suinkin. Järjestystä vaihtamalla koti saa aivan uuden ilmeen vähällä rahalla. Ehkä olen sanonut ennenkin, mutta sanon taas. Teillä on ihanan valoisa ja kaunis koti.
  Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo maisemataulu on tosiaan kovalla käytöllä, onneksi se ei kulu! :DDD Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Tulin vastavierailulle, kiitos, kun liityit lukijakseni. Täälläpä on kaunista, joten tietysti liityn lukijaksesi. Mukavaa viikonloppua 😊

  VastaaPoista
 5. Näyttää kauniilta ja viihtyisältä!
  Tuo tuoli ja rahi olisi meidänkin kaksilahkeisen suosikkipaikka;)
  Kivaa viikonloppua♡

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea arvontavoitostasi :) kävin laittamassa Sinulle sähköpostia !

  VastaaPoista
 7. Teillä on tosi kaunista ja kodikasta! Hyvää pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista