21. maaliskuuta 2018

Pelargonin pistokkaita


Otin jokin aika sitten pelargoneista pistokkaita ja laitoin ne vesilasiin juurtumaan. Tänään istutin niitä ruukkuihin, sillä juuria oli ihan kivasti jo muodostunut. Multaa ja ruukkuja löytyi onneksi kaapista, niin pääsi heti hommiin.
On tämä(kin) vaan ihan huippu hommaa. Kaikki mihin liittyy multa ja kasvit taitaa olla niitä mun lempijuttuja. :) Kastelin taimet hyvin, että jatkavat juurtumista mullassa. Toivotaan, että lähtevät hyvin tuosta kasvuun. Ekaa kertaa koitan lisätä pelargoniaa pistokkaista.
Tällaisista pelargoneista muuten otin pistokkaat. Nimiä en tiedä, mutta tykkään tuosta vaaleasta tosi paljon. Kylvin tänään muuten vielä muutamia perennan siemeniä ja yhtä tomaattia lisää. Ai niin ja pääsiäisruohotkin saisi varmaan kohta laittaa, täytyy koittaa muistaa.


10 kommenttia

 1. Ihania pistokkaita <3 Mukavaa viikon jatkoa Sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 2. Anoppini aikanaan lisäsi pelakuita juurruttamalla. Itse kokeilin tänä vuonna kylvöä omista siemenistä. Nyt ne ovat pienellä taimella. Saa nähdä, kuinka käy. Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siemenestä en olekaan pelargoniaa vielä koittanut. Ehkä joskus. :) Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Terhakat on pistokkaasi. Minä olen myös ottanut pistokkaita vanhoista pelargonioista. Kauniit on myös emokasvit niin silloin jo tietää mitä lapsista tulee . Minä istutan tänään pääsiäis ohran. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kivaa puuhaa! Toivotaan että pistokkaat lähtevät hyvin kasvamaan:) Mukavaa päivää❤

  VastaaPoista
 5. No jes, parastahan se multa ja kasvit on! Näyttää ihanalta pelargonijengiltä!

  VastaaPoista