20. toukokuuta 2018

Kesä!


Nyt voi virallisen määritelmänkin mukaan puhua jo kesästä. Ilmatieteenlaitoksen mukaan terminen kesä on alkanut meillä 6. toukokuuta. Melko aikaisin tänä vuonna, kun normaali ajankohta olisi toukokuun lopulla. Mutta en valita todellakaan! Viime kesä oli niin surkea, että on tämä ihana korvaus siitä.


Tulppaanit ovat alkaneet kukkia. Pitää laittaa ensi syksynä tulppaanin sipuleita myös takapihan penkkeihin. Siellä ne varmasti kukkisivat jo aikaisemmin, sillä sinne paistaa paremmin aurinko.
Kuolanpioni on ihan viittä vaille puhkeamassa kukkaan. Ostin meille raparperin ja istutin sen eilen. Parina ekana vuonna sen pitäisi kai antaa kerätä voimia. Tykkään raparperista tosi paljon, oli jo aikakin hankkia sellainen tähän pihaan.
Ihanaa sunnuntaita!

12 kommenttia

 1. Kyllä on ollut upeat kelit! Upeat muurikivipengerrykset ja kaunista kukintaa:) Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat ja niin kauniita kukkia! Teillä on ihana koti♥ On kyllä ollut huippu-upea kevät, jotenkin tänä vuonna se tuli ihan yllättäen parissa päivässä jo luonto ja pihat vihersivät:) Hyvää helluntaita♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ihanasta talosta ja kauniista kukkasista ♥

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat Teillä on kaunis koti ja ympäristö. Odotan mielenkiinnolla, mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan.
  Heleää helluntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Koti ollaan itse suunniteltu ja maisemakin löytyi aika mukava. ;)

   Poista
 5. Meillä oli iso raparperi penkki jo mökillä kun se ostettiin. Joten sen alkutaipaleesta en tiedä . Mutta me otamme ja käytämme vähiin varret heinäkuun puoleen väliin mennessä ja sitten lannoitan sen uudestaan. Näin saadaan uusi sato elo - syyskuussa . Kaunista kukintaa sinulla siellä.

  VastaaPoista