4. toukokuuta 2018

Laatukeittiöt mittatilaustyönä

// Yhteistyössä Esan Levykaluste 


Kun sisustuspostaukset ovat jääneet blogissa hiukan paitsioon viime aikoina, on ihanaa kun voi esitellä upeita kuvia ihanista keittiöistä ilman siivouksen ja stailauksen vaivaa. :) Tässä perheyrityksemme kanssa yhteistyössä tekemässäni postauksessa esittelen teille kolme erilaista ja ihanaa keittiötä. Kaikki keittiöt ovat Esan Levykalusteen omaa tuotantoa.


1. Ensimmäisessä keittiössä materiaaleina on kuviokohdistettua Huurre-petsattua tammiviilua ja kiiltävää valkoista akryyliä. Tasot ovat 20mm paksua Super White kvartsia. Tammiviilu ja kiiltävä valkoinen on ollut todella suosittu yhdistelmä. Huurre-petsattu tammiviiluovi on sävyltään lähellä suosituimpien tammiparkettien väriä ja onkin kehitetty juuri asiakkaiden tarpeista käsin.


Kuviokohdistetuissa ovissa viilun kuvio jatkuu yhtenäisenä ovesta toiseen. Viilu lajitellaan ja kohdistetaan käsityönä. Valmistukseen kelpaa vain paras suurikuvioinen sydänpuuviilu. Yhdelle seinälle tulevien ovien viilu on otettu samasta arkista, jolloin ovet todellakin sopivat saumattomasti yhteen.

2. Seuraavassa keittiössä on ihanaa talonpoikaisromanttista tyyliä. Runkoa kiertää levy kauttaaltaan ympäri, jolloin syntyy vaikutelma perinteisestä vanhan ajan keittiöstä. Massiivipuinen taso ja tyyliin sopivat vetimet kruunaavat kokonaisuuden.
Aamiaiskaappi on toteutettu taitto-ovella. Oven taakse mahtuvat aamuisin käytettävät laitteet, eivätkä ne vie tilaa tasoilta. Kaapissa on liiketunnistimella toimiva led-valaistus. Matalan ikkunan edustakin saadaan hyötykäyttöön istuskelupenkillä, jonka alle kätkeytyy pari mukavankokoista vetolaatikkoa.

3. Viimeinen esiteltävä keittiö on näistä ehdoton suosikkini! Industrialhenkisen sisustustyylin myötä vaneri on tullut erittäin kysytyksi materiaaliksi. Ovesta kuultaa puun kuvio kauniisti läpi ja reunassa tulee ihanasti esiin vanerin paras ominaisuus, sen raidallisuus. Vetimenä toimii oveen porattu reikä.Nämä Maria Veitolan ihastuttavan kodin kalusteet on valmistettu jo useampia vuosia sitten, mutta edelleen ne ovat tyyliltään tosi ajankohtaiset. Tämän kohteen kalusteet on suunniteltu yhteistyössä Arkkitehtitoimisto Samppa Lappalaisen kanssa.Kuvat Esan Levykalusteen omaisuutta

12 kommenttia

 1. On ne upeita nämä mykyaikaiset keittiöt :)

  http://myrskymaijanblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Keittiö on kyllä kaunis ja tilava!Värit myös sopivat kaapistoissa hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä postauksesta. Aivan mahtavia, kuvia laadukkaista kalusteista. Minua kiehtoo erityisesti ajatus aamiaiskaapista. Tasotilaa ei ole koskaan liikaa.

  Aurinkoista viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aamiaiskaappi ja se on osoittautunut tosi hyväksi keksinnöksi. :)

   Poista
 4. Minun keittiöni näyttää näiden rinnalla muinaismuistolta. Ensimmäinen keittiö olisi minun valintani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän myös ensimmäisestä keittiöstä. Siinä on materiaalit samat kuin meillä, mutta tyyli vähän eri. :)

   Poista
 5. Niin hienoja keittiöitä ja kuvia! Rakastan valoisuutta ja sitä saisi omassakin keittiössä olla lisää:) Aurinkoista kevätpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, aurinkoa onkin nyt luvassa tällekin viikolla paljon. :)

   Poista
 6. Wau, siis ihan mielettömän kauniita kaikki, vaikka ovatkin täysi eri tyylisiä! Toi Marian industrial koti on kyllä upea ja mustaksi käsitelty vaneri superkaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, viimeinen on kyllä rohkea ja tyylikäs. :)

   Poista