8. toukokuuta 2018

Musiikkihuoneen kotoisa tunnelma


Tykkään tosi paljon meidän työ/musiikkihuoneen tunnelmasta nyt. Siirsin jonkin aikaa sitten munatuolin olkkarista työhuoneeseen. Jotenkin huoneen tunnelma tuli nojatuolista heti paljon kotoisammaksi.
Rahina on kaksi Ikean banaanikuituista jakkaraa päällekäin. Huoneessa on kori/rottinkimateriaalia muutenkin, katossa on Ikean Sinnerlig kattovalaisin.
Pianon väri ei ehkä ole maailman hillityin, mutta tykkään siitä jostain syystä tosi paljon. Se sopii tuonne huoneeseen tosi hyvin. Kitara sattuu olemaan melkein samaa sävyä. Vihreää olen tuonut huoneeseen viherkasveilla ja tauluilla.
Huoneessa on myös pari kivaa elementtiä, joista kerroin blogissa jonkin aikaa sitten. Kyseessä on ihanat Sonnenglas-aurinkokennovalaisimet, joiden sisälle voi laittaa kivoja esineitä, tai vaikkapa käpyjä tai kiviä. Kannattaa käydä lukemassa aiempi postaus valaisimista, ellet ole vielä lukenut.Tälläkin viikolla saadaan pieni paussi arkeen helatorstain muodossa ja sunnuntaina juhlitaan äitejä. Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia

 1. Se on hämmästyttävää, miten pienellä huone muuttaa ilmettään. Tykkään sinun sisustuskuvista. Samoin teidän musiikkihuoneen tapetista.
  Mukavaa tiistai-iltaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pienillä huonekalujen siirroilla voi saada isoja muutoksia aikaan.☺

   Poista
 2. Upean näköistä :) Kivaa tiistai-iltaa teidän poppoolle <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos😊 Tykkään kans siitä juuri nyt tosi paljon🖒

   Poista