12. toukokuuta 2018

Laiska aamu ja ihanat neilikat


Olipa ihana herätä tähän aamuun ilman herätyskelloa auringon säteiden avustuksella. Ei ole kiire minnekään, saa juoda kahvin rauhassa ja katsella ulos vihertyvään luontoon. On aikaa miettiä päivän askareita.Olen suunnitellut laittavani tänä keväänä vihdoin parvekkeen käyttökuntoon. Ajattelin aloitella tänään projektia. Sopiva sohvakaluste on vielä hakusessa. Mieli tekisi myös käydä taimistolla hakemassa kesäkukkia. Ihana päivä luvassa, säätiedote näyttäisi tälle päivälle hellelukemia, samoin kolmelle seuraavalle. On tämä ihanaa! Kukkapenkkejä saisi varmaan myös kastella illalla, aika kuivalta näyttää.
Vaikka aamu on ollut hitaamman puoleinen, niin päivästä tulee toivon mukaan mukavan touhukas. Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! Tuollaiset aamut on huippuja:) Aurinkoista viikonloppua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊 Niinpä! Olisipa enemmänkin tuollaisia aamuja. Mukavaa viikonloppua!❤

   Poista
 2. Kauniit kuvat. Mahtavaa aloittaa aamu kaikessa rauhassa. (sanoo mummo, joka itse pystyy siihen vain matkoilla). Oikeasti haluan sanoa sinulle ja kaikille nuorille, että elämä on muutakin kuin pelkkää työtä.

  Ihanaa äitienpäivää sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt opetella, että aina ei tarvi paahtaa täysillä. Levollinen oleskelu on myös tärkeää. Silloin myös syntyy hyviä ideoita sitä varten kun on taas tekemisen vuoro.😊 Kiitos, ihanaa huomista äitienpäivää sinulle myös!❤

   Poista
 3. Onpa ihanat ja tunnelmalliset kuvat. Päivän aloittaminen ihan rauhallisesti on sitä kaikkein parasta! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat👍 Tavoiteltavaa tuollainen rento aamu, ne ovat parhaita❤️

  VastaaPoista