4. kesäkuuta 2018

Sisustelusta kesäaikaan


Ihanaa, kun nyt voi kerätä kimppuja ulkoa, joko omasta pihasta tai luonnosta. Keräsin olohuoneen pöydälle tontin rajalta metsäkurjenpolvea ja koiranputkea. Tuo kurjenpolvi on kaunista, voisikohan sitä siirtää kukkapenkkiin?
Näin kesäaikaan tulee oltua enemmän ulkosalla ja sisustaminen jää vähemmälle. Monet ovat maininneet, että kesällä tekee mieli karsia tavaran määrää. Niin on meilläkin, olohuoneessa ei ole lainkaan sohvatyynyjä ja olen pyrkinyt vähentämään esillä olevien esineiden määrää. Näin on helpompi pitää siisti vaikutelma, vaikkei siivoiluun tai sisustamiseen juuri panostaisikaan. Ikkunoista tulviva luonnon runsas värimaailma on tarpeeksi ja pelkistetty koti riittää. Kukkakimpuilla saa kivaa vaihtelua.

Mukavaa viikkoa!

12 kommenttia

 1. Ihanaa uutta viikkoa ❤ Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tunnelmaa ja niin kauniita luonnonkukkia. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luonnonkukat on ihania! Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 3. Ihana kesäkimppu. Olen siirtänyt metsäkurjenpolven penkkiin ja kukkii hienosti parhaillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että viihtyy kukkapenkissä. Täytyykin kokeilla :)

   Poista
 4. Kaunis kesäkukkakimppu. Nyt luonto on kauneimmillaan. Kerran toin kieloja kotipihaan ja samalla siirtyi metsäkurjenpolvi. Molemmat kukkivat hienosti, mutta eivät ole juuri levinneet.
  Kaunista kesäistä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis ja valoisa tila, ja kukkakimppu kyllä piristää aina. Etenkin näin kesällä, saada pala väriloistoa myös sisälle. Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Luonnosta löytyy paljon ihania kukkakimppu tarpeita. Valitettavasti monet tuoksuvat jopa pahalle,ja roskaavat myös paljon. Mutta kyllä minäkin olen sieltä kerännyt tarpeita maljakkoon. Ihana kimppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyyhän sieltä vaikka mitä kivaa. :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista