3. heinäkuuta 2018

Nää lähtis nyt lomalle


Ihanaa! Monen päivän valmistelu ja pyykkirumba on vihdoinkin kulminoitunut siihen pisteeseen, että laukut on pakattu ja kaikki on valmista lähtöön. Koti on siivottu ja se on mukava jättää kotolaisen haltuun.
Sunnuntaina siivotessani sain vielä inspiraation sisustaa takan vieressä olevan hyllyn uuteen uskoon. Tavaroita karsiutui ja vaihtui, nyt se on minusta rauhallisemman näköinen.Tuo hyllykkö ja takka on kyllä tosi onnistunut kokonaisuus minusta. Istumapenkin alla on paikka polttopuille, mutta sitä ei ole tullut täydennettyä näin kesällä. Syksyllä sitten taas, kun alkaa takanlämmityskausi.
Nyt suuntaamme nokkamme kohti Helsinki-Vantaata ja siitä Reykjavikin kautta Portlandiin. Kuulumisia laitan varmasti välillä facebookin ja instagramin kautta, mutta blogi päivittyy todennäköisesti vasta joskus reissun jälkeen. Ihanaa heinäkuuta kaikille!

18 kommenttia

 1. Oikein ihanaa reissua teille :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ja turvallista matkaa teille♥

  VastaaPoista
 3. Olen täällä niin tuore lukija, etten ole vielä ehtinyt tutkia tekstejä taaksepäin, mutta kyllä mulle heti tuli jotenkin hirmu kodikas olo. Ja teillä näyttää olevan ihan hitsin kaunis ja harmoninen koti. Ihanan selkeää ja rauhallista.

  Ei muuta kuin oikein onnistunutta ja rentouttavaa matkaa <3

  VastaaPoista
 4. Antoisaa lomareissua! Kyllä näin kauniiseen kotiin on ihana palatakin <3

  VastaaPoista