9. syyskuuta 2018

Missä olen huono


Törmäsin hauskaan haasteeseen Kotonasi-blogissa. Haasteen ideana on kertoa viisi kohtaa, joissa olet huono. Ja siinähän minä olen hyvä, nimittäin kertomaan missä olen huono.

1. Olen huono kutsumaan vieraita tai näkemään tuttuja kahvikupposen ääressä. Jotenkin muka on aina kaikkea muuta. Ennen ihmiset näkivät toisiaan enemmän, nyt nyhjötetään omissa kodeissa. En tiedä onko syynä tähän facebook ja muu somemaailma, kuulumiset näkee sieltäkin, eikä tarvetta irl näkemiselle ole niin kuin vaikka reilut kymmenen vuotta sitten. Eihän facebook tai whatsapp tietenkään korvaa sitä, että olisi fyysisesti läsnä. Enemmän pitäisi kyllä nähdä tuttuja, tässä olisi parannettavaa.


2. Olen huono kehumaan ja kannustamaan itseäni. Omat tekemiseni eivät tunnu kovinkaan upeilta ja mahtavilta ja olen todella itsekriittinen. Joskus voisi olla ihan hyvä sanoa itselleen, että hienosti tehty tai jotain muuta mukavaa. Helpompaa on jotenkin mollata itseään ja odottaa niitä kehuja muilta. Nytkin innostuin hirveästi haasteesta, jonka tarkoituksena on listata itsestään huonoja puolia. :D


3. Olen huono esiintymään kameran edessä. Oli sitten kyse videokuvasta tai valokuvasta, niin ei irtoa. Olen tosi epäluonnollinen ja tönkkö. Kuvattavana olo jännittää ihan tajuttomasti. En tiedä mikä siihen auttaisi?

4. Olen huono tarttumaan asioihin, jotka ovat olleet jo pitkään tekemättä. Rutiinit ja päivittäiset toistuvat asiat on helpompi tehdä, kuin harvemmin toistuvat työt kuten vaikka ikkunoiden pesu tai jääkaapin siivous.


5. Olen huono leikkimään. Joskus olisi kiva puuhata jotain mukavaa kuopuksen kanssa, mutta minua ei vain voisi vähemmän kiinnostaa joku pet shopeilla tai barbeilla leikkiminen. Legorakentamisesta jo jaksan hiukan enemmän kiinnostua, mutta joku "nää menis nyt kauppaan" tyylinen vapaamuotoinen leikiskely ei vain jaksa innostaa.


Näin huono minä olen! :D Saa vapaasti napata haasteen itselleen, ken haluaa. Pitäisi ehkä vastapainoksi listata joku päivä viisi asiaa missä puolestaan olen hyvä.

10 kommenttia

 1. No voihan kääk. Kohdat 1-4 voisin kopioida ihan sellaisinaan, ja itseasiassa tunnen oloni nyt ihan tosi tyhmäksi, kun en niitä itse keksinyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuntuu, että itsestäänselvyydet ei vaan tule mieleen, kun tällaisia pohtii. :D

   Poista
 2. Mukava oli lukea vastauksiasi:) Siellä oli monta kohtaa jotka osuisivat omaankin näissä olen huono listaan:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
 3. Heti kättelyssä sanon, että kuvasi ovat taas upeat.
  Oli mukava lukea listaasi, koska aloitit huumorilla.
  Mielestäni on hieno asia, jos näkee realistisesti omat hyvät ja huonot puolensa.
  Kohdat 1-4 sopisivat minuunkin. Leikkimiseen ei ollut aikanaan aikaa, kun oli paljon lapsia, mutta ei ollut tarvettakaan, koska lapset leikkivät keskenään. Jos joskus intouduin, palaute tuli heti: "Vähäks' on noloo. Ei kenenkään muunkaan mutsit konttaile lattioilla".
  Kivaa syysviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Lapsilta tulee kyllä väliin hyviä kommentteja! Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Osuisivat minunkin listaan hyvin.

  VastaaPoista
 5. Tämä voisi olla kiva itsekin toteuttaa! Yksi asia jossa olen hyvä, on keksimään missä olen huono! 😃 Todella kauniita kuvia otat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiva jos tämä inspiroi! :DDD Kiitos, kehittymisen varaa kuvaajana vielä on. <3

   Poista
 6. How to make money from betting on football - Work Tomake Money
  If you're having problems finding a winning bet online kadangpintar for the day of your choosing, novcasino then หารายได้เสริม there are plenty of 바카라 사이트 opportunities available right 출장안마 here.

  VastaaPoista