29. syyskuuta 2018

Olohuoneen uusi järjestys


Tänään ajattelin heti aamulla, että nyt on hyvä päivä kuvata kotia. Siitä innostuneena aloinkin sitten miettiä uutta järjestystä olkkariin, vaikkei vanhassakaan mitään vikaa ollut. Siirsin sohvan portaiden viereen. Tällaista järjestystä en olekaan vielä ennen kokeillut. Nyt sohvalta näkyy kivasti koko tila keittiöön asti.

Tänä viikonloppuna ei ole mitään kummempaa ohjelmaa. Saadaan olla vain ja ladata akkuja ensi viikkoon. Töissä on ollut melkoista kiirettä koko syksyn. Olen saanut ottaa uusia vastuualueita hoitooni, muun muassa markkinointia. Työ on tosi mielekästä ja kivaa, mutta kyllä usein kotona ollessa aika menee vain voimia keräten.

Ilmat ovat alkaneet kylmetä ihan toden teolla. Viime yönä oli taas reilut kolme astetta pakkasta. Aamulla oli maa ihan kuurassa. Puissa lehdet ovat keltaiset ja tätä menoa varmaan putoavat maahan melko pian.

Saa nähdä, mitä isäntä sanoo kotiin palatessaan. Yleensä nämä minun huonekalujen siirto-operaatiot eivät ole saaneet kovin hyvää palautetta siltä suunnalta. :D

Mukavaa viikonloppua itse kullekin!

2 kommenttia