20. toukokuuta 2019

Viikonlopun puuhia


Viikonloppuna saatiin nauttia auringon lämmöstä ja pihalla tulikin oltua oikeastaan koko ajan. Sain tehtyä hyvin pihahommia, grillattiin ja vietettiin leppoisasti aikaa yhdessä. Hiukan ehkä ihokin kärvähti, kun en huomannut laittaa aurinkorasvaa, ei onneksi pahasti kuitenkaan.
Siivosin viimeisetkin perennapenkit, levitin kuorikatetta pensaiden juurille ja kannoin pelargoniat ja ihmeköynnöksen ulos terassille. Siivosin terassit siitepölystä vain huomatakseni tunnin päästä, että ne näyttävät taas ihan samalta. Siitepölyä on nyt ihan hirveästi ilmassa. Kävin myös paikallisella Lohikon puutarhalla ja käytin äitienpäivänä lahjaksi saamani lahjakortin pariin amppeliin ja laatikolliseen kesäkukkia.

Pihatöiden lomassa ihastelin pitkin puutarhaa kukintansa aloittaneita kukkia. Pitkään jatkunut flunssa on kaatanut petiin aina työpäivän päätteeksi, enkä ole viime aikoina paljon ulkona käynyt. Nyt oli onneksi vointi jo parempi viikonloppuna ja sain tutkia mitä kaikkea uutta puutarhassa kukkii.
Pihassa on tapahtunut uusien kukkijoiden lisäksi muutakin uutta parin viikon aikana. Kivimies on ahkeroinut ja olemme saaneet entiset sorapolut kiveykselle. Hyvän näköistä jälkeä!Mukavaa uutta viikkoa!

10 kommenttia

 1. Tosi kauniita kuvia.
  Nyt ulkona oleskelu on nautinto kaikille aisteille.
  Hyvää illan ja viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä allergikkona ihan kaikki aistit ei kiitä, mutta onneksi tuli vähän sadetta, ilma puhdistui.

   Poista
 2. Komea käytävä. Kauniita kukkia siellä kukassa ja ihana amppeli.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkia ja siististi toteutetut pihakäytävät. Menen luultavasti huomenna kesäkukkaostoksille ja sain kuvistasi hyviä ideoita.

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat! Kiva on hyvillä ilmoilla pihoilla puuhastella:) Leppoisaa alkanutta viikkoa sinne❤️

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia jälleen. Niinkuin täällä aina :).

  Mua vähän masentaa, kun katsoin tulevien päivien sääennustetta, joka lupaa tälle ja huomisillalle ukkosta, jota pelkään, ja siitä sitten alkaakin heti perään viileiden sadepäivien putki. Ellei Ilmatieteen laitos erehdy niinkuin toivon sen tällä kertaa tekevän.

  Ihanan siistit kiveykset. Kiva kulkea ja helppo pitää puhtaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta tarvitaan sitä sadettakin. :) Ilma puhdistuu ja kasvit saavat vettä. :)

   Poista