13. toukokuuta 2019

Juttuni Koti Aarre -lehdessä


Heipä hei taas kerran pitkästä aikaa. Edellisen postauksen jälkeen on tullut vappu, juhlittu pojan synttäreitä, käyty hiukan likkakavereiden kanssa tuulettumassa, sairasteltu flunssaa ja juhlittu äitienpäivää. Pihahommat on kaikkien muiden kiireiden ja sairastelun vuoksi jääneet ihan paitsioon. Koti Aarre -lehdessä joku on ehkä bongannut minun kirjoittamani jutun. Kannattaa käydä hakemassa lehti kotiin, jos et vielä ole ostanut. Tosi paljon kivoja juttuja.


Ihan vielä sentään ei meidän parveke näytä tuolta, käytin jutussa viime keväisiä kuvia. Osittain samoja kuvia näkyy myöskin tässä viime keväisessä postauksessa. Kiva katsella näitä kuvia täältä sohvan pohjalta. Tulin tosiaan viime perjantaina kipeäksi ja flunssa uhmaten lähdin kuitenkin kaverien kanssa liikenteeseen. Seuraavana päivänä nousi kuume ja edelleen on tosi kipeä olo. Öisin yskin ja päivisin niiskutan. Toivotaan, että ei kestä kauaa. Pitäisi tosiaan nuo pihahommat saada valmiiksi joku päivä.


Mukavaa uutta viikkoa!

7 kommenttia

 1. Hienoja kuvia sinulla täälläkin.
  Etsin lehden käsiini seuraavalla kauppareissullani.
  Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 2. Vau! Upea juttu ja kuvat! Niin tulee jo into päästä laittamaan terassille kukkia, sain jopa viime vuotisen kärhön menestymään talven yli ihan vahingossa.

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Tuo lehti pitää hankkia

  VastaaPoista