1. kesäkuuta 2020

Hellepäivän ilta


Helleraja rikottiin tänään Suomessa useammallakin paikkakunnalla, mutta ensimmäisenä helle saavutettiin lehtitietojen mukaan meillä Kankaanpäässä. Tänään oli tosiaan kuuma. Kun huomasin uutisen, olin töissä ja palelin ilmastoinnin vuoksi, enkä meinannut uskoa. Oli pakko mennä ovesta ulos ja todeta, että kyllä se taisi paikkansa pitää.Pilvikirsikka, kirsikka ja omena kukkivat kauniisti. Päärynäpuu ei tehnyt vielä tänäkään vuonna kukkia, vaatii varmaan vielä aikaa.Kasvimaan reunaa pitäisi siistiä. Itseasiassa pitäisi ryhtyä lapiohommiin ja jatkaa sora-aluetta lavojen ympäri. Näin ruohot saisi ajettua helposti ruohonleikkurilla, eikä jäisi trimmattavaa.


Kuolanpioni on aloittanut kukinnan. Lämpimät päivät ovat saaneet sen aikaan. Yleensä tämä kukkii jo toukokuun puolella, mutta nyt toukokuu oli aika kylmä.

Hyvää kesäkuuta!

10 kommenttia

 1. Ihana kauniit istutukset. Minulla monta vuotta vanha perenna penkki, vaatii uudelleen istutukset, kun rikkaruohot ovat ottaneet vallan sammalleimun istutuksesta.

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi nätit istutukset! En tiedä, oliko meillä Turussa hellettä. Suuntasin ulos vasta vähän illemmalla, jolloin ei ainakaan ollut enää. :D

  VastaaPoista
 3. Teillä on kaunis pihamaa istutuksineen ja ihana maisema sen jatkona.
  Onpa teillä ollut kuumaa.
  Ihanaa kesäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää <3 Nautitaan kesästä <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ❤ aurinkoista kesää Sinulle ja perheellesi ❤

  VastaaPoista