8. marraskuuta 2017

Kaamos


Minä ja marraskuu ei olla mitkään ylimmät ystävät. Inhoan sitä kun on aina pimeää. Milloin muka harrastan valokuvaustakin, kun olen töissä valoisaan aikaan. Aamulla on pimeää kun lähtee töihin, ja taas on pimeää kun töistä palaa. Ja tämä on vasta alkanut ja nyt jo kiukuttaa näin.


Marraskuu on saanut nimensä vanhahtavan kuolemaa tai kuollutta tarkoittavan sanan mukaan. En kyllä yhtään ihmettele.

marras

1. kuollut tai kuolemaisillaan oleva ihminen
2. kuolleen ihmisen henki, haamu
3. kuoleman enteenä pidettävä erikoinen asia

https://fi.wiktionary.org/wiki/marras


Joulu hiukan piristää kaamoksen keskellä, mutta olen kevään lapsi ja rakastan valoa. Miten tästä ajasta selviää läpi, olisiko vinkkejä? Kynttilöitä vaan sikana ja herkkuja napaan, vai ehkä jotain muuta kenties. Ehkä voisi vain antaa itselleen aikaa olla. Kyllä se aurinko taas ensi vuonna alkaa näyttäytyä enemmän. Voisinpa kömpiä jonnekin talvipesään odottelemaan sitä! :)


Kiitos ja anteeks!

8 kommenttia

 1. Niin kauniit kuvat olet kuitenkin saanut otettua <3 Minäkin rakastan auringonvaloa, ja uuvahdan harmaudesta. Silloin, kun aurinkoa ei näy, keskityn muihin elämäniloa tuottaviin asioihin, kuten hassuttelemaan lasten kanssa, möyrimään puutarhassa, suunnittelemaan tulevia kivoja juttuja, leipomaan, neulomaan, soittelemaan ja laulelemaan ja niin edespäin. Ja antamalla harmin olla. Kaikista huonoimmaksi tavaksi selättää pimeysärsytys tai mikään muukaan harmin tunne, olen huomannut tunteen kieltämisen. Sen sijaan minulle parasta lääkettä negatiivisiin tunteisiin on niiden hyväksyminen. En usko, että sinunkaan kannattaa pyydellä tunteitasi anteeksi, vaan ole paremminkin rauhassa harmissasi, sinulla on siihen oikeus ja syy. Minä puolestani nautin puutarhassa tämän marraskuun tarjoamista ihanan kuulaista aunrikoisista hetkistä, yrittäen tallettaa sen ihanan tunteen pimeitä päiviä ja synkkiä hetkiä varten. Parempaa viikon jatkoa <3, toivottelee Viherrilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sanoistasi! :)

   Noista kuvista pitikin sanoa, että ne on tietokoneelta kaivettuja jo aiemmin otettuja kuvia. Ei todellakaan tänään kuvattuja. Kämppäkin on taas siinä kunnossa ettei kameraa voi mihinkään suuntaan kääntää. :D Ja tosiaan sitä pimeää, noiden kuvien ottohetkellä oli ulkona sentään vielä hiukan valoa. :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat. Niitä tänne laittaessasi ehkä omakin mielesi tuli paremmaksi? Minä ainakin tulin hyvälle mielelle näitä katsoessa. Kysyin juuri mieheltä hetkeä ennen, että pitäisikö nyt viimeistään kaamosmasentua? Elokuussa syntyneenä auringosta minäkin saan energiaa. Marraskuussa minusta kauneinta ovat mustalle mullalle kynnetyt pellot. Varmasti tämä syksyn alakulo palvelee jotain? Keksisi vain mitä. Hyvää viikonloppua halauksen kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset <3 Eiköhän se tästä. Halauksia sinullekin ja hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Ihan samaa mieltä tästä marraskuusta.
  Onneksi minulla on vapaapäiviä myös arkisin, niin edes joskus voi valokuvata. Tänäänkin olen odottanut päivän valoisinta hetkeä, jotta saisi edes muutaman kuvan räpsäistyä. Aurinkokin tuli hetkeksi näytille. Harmi vaan, olin juuri silloin koiran kanssa lenkillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua onnekasta! :) No, ainakin viikonloppuisin olen päiväsaikaan kotona ja kuvaaminen onnistuu, täytyy varmaan ottaa kuvia varastoon, niin voi sitten viikolla käyttää niitä. ;)

   Poista
 4. Tulin just plogiisi ja se on aivan ihana. Voitko kertoa, mistä ootte hankkineet tuon olkkarin sohvan? Tahtoisin samanlaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset, kiva että pidät! <3 Sohva on Italsofa -merkkinen ja hankittu Kruunukalusteesta useampia vuosia sitten jo, saattaa olla kuusi - seitsemänkin vuotta. Samaa sohvaa ei taida olla enää myynnissä.

   Poista