5. marraskuuta 2017

Makuuhuoneesta vaihteeksi


Kuvailin tänään pitkästä aikaa makuuhuoneessa. Laitoin sinne tänne kynttilöitä luomaan tunnelmaa, mutta sanomattakin selvää, että nuo sängyn päällä olevat kynttilät ovat tuossa vain kuvausrekvisiittaa. Älkää siis luulko, että meillä useinkin poltetaan kynttilöitä sängyssä. Melko vaarallista touhua. :D Siirsin kynttilät muualle muutaman kuvan otettuani. Kauniiltahan ne toki kuvissa näyttävät.Vaihdoin tänään sänkyyn puhtaat pellavalakanat ja toin huoneeseen muutaman viherkasvin. Periaatteessa niiden pitäisi pärjätä makkarissa, koska siellä on suuret ikkunat, joista tulee valoa päiväsaikaan. Jotenkin vain arjen kiireessä kaikki verhot ja sälekaihtimet unohtuvat aina aamuisin kiinni.
Ihanaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

18 kommenttia

 1. Niin kauniit kuvat ja joo, toki kynttilät on vain rekvisiittaa, mutta tekevät niin paljon tunnelmaa kuvaan. Kaunusta teillä on. 😍

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja samalla kodikkaan tunnelmallista. Joo en kokeile kynttilöitä kotona. Ainakaan valvomatta. Hyvää pyhäiltaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat ja ihana koti!
  Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat tunnen melkein puhtaitten vuodevaatteiden tuoksun. Minä vaihdan joka perjantai lakanat ja likaiset heti pesuun. Olen senverran vanhanaikainen että mankeloin lakanat. Mikä tuoksu illalla nukkumaan mennessä. Pieniä, suuria nautintoja. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en omista mankelia, eikä sen käytölle olisi aikaakaan. :D Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 5. Niin ihania sävyjä <3 Hyvää marraskuuta :) Terkuin Viherrilli / viherrillin.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunista ja tunnelmallista♥ Teillä on aivan ihana koti! Ihana kun saa poltella kynttilöitä..Leppoisaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kivaa iltaa, tai pitäisi kai sanoa jo hyvää yötä! :)

   Poista