11. marraskuuta 2017

Kuulumisia kukkahyllyltä


Rakastan tätä olkkarin ikkunoiden edessä olevaa kukkahyllyä. Olen maininnut siitä useasti ennenkin ja kuvannut hyllyä asukkaineen monta kertaa. Ja taas sitä oli niin kiva kuvata, kun pyyhin hyllystä pölyt ja kastelin kasvit. Hylly on hankittu Ikeasta ja kuuluu Vittsjö-sarjaan.Joulukaktus (tai marras- tai joku muu kaktus) on tehnyt nuppuja. Tähän tulee todella vaaleat, melkein valkoiset, mutta hiukan vaaleanpunaiseen vivahtavat kukat.Leppoisaa lauantaita!

20 kommenttia

 1. Toi hylly asukkeineen on niin ihana!
  Olen tainnut ennenkin kommentoida, että se on ihan täydelinen tuohon ikkunan eteen...

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis💚 Ihailen niin siistejä koteja, omani ei ole sellainen😟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, mutta tokihan meilläkin on sotkua. En vain halua ottaa siitä kuvia blogiini. ;) Kyllä ennen kuvaamista pitää aina jonkun verran raivata tavaraa paikoilleen. Ja keittiöön päin ei kannata useinkaan suunnata kameraa, saattaa olla aikamoiset tiskivuoret pöydällä. :D

   Poista
 3. Täältä löytyikin todella ihana blogi <3 RONJA

  VastaaPoista
 4. Tuo hylly on siitäkin ihana, ettei se kasveineen peitä näkymiä. En yhtään ihmettele, että olet sen lumoissa. Mukavaa isänpäivän aattoiltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kun on ikkunat lattiaan saakka, on kiva että hyllystä näkyy "läpi". :)

   Poista
 5. Kiva hyllykkö ja kauniit viherkasvit. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Sinun kommenttisi omaan postaukseeni sai kurkistamaan tänne ja WAU miten ihana kukkahylly! Ja samalla huomasin, että olet mukana myös Kotiblogit -lehden joulunumerossa. Minulla tuo lehden lukeminen, plärääminen on isän tilanteene takia jäänyt vähän huonolle.

  Kiva blogi sinulla ja mukavaa isänpäivää :)

  VastaaPoista
 7. Tämä kukkahylly on kyllä niin <3 Sä et varmaan koskaan voi poistaa sitä tuosta, kun se on vähän kuin sun blogin symboli <3 Ihana koti muutenkin!!

  VastaaPoista
 8. Onpas kaunis kukkahyllykkö!
  Ja mahtava kokoelma viherkasveja. Omat viherkasvini ovat alkaneet vähentymään syksyn tullen, siis tässä "viherpeukalossahan" ei ole mitään vikaa;) Onneksi nykyään marketeista löytyy edullisesti uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvit viihtyvät tuossa kyllä hyvin, koska saavat reilusti valoa. :) Onneksi uusia saa melko edullisesti. :)

   Poista