1. toukokuuta 2018

Toukokuinen Throwback


Kaivelin taas arkistojen kätköjä. Nämä kuvat ovat muutaman vuoden takaa vanhan kotimme puutarhasta. Ihan pian on taas tulppaaniaika käsillä. Oli pakko saada tulppaanikaipuuseen vähän kuvaterapiaa.

Tänään on satanut koko päivän. Uskaltauduin kuitenkin pihahommiin. Levittelin multaa takapihan kukkapenkkeihin. Niissä on niin paksulti multaa, että se menee vuosittain kasaan aina jonkin verran ja keväisin on lisättävä multaa. Nyt on hyvä, kun kaikki kasvusto on vielä niin pientä. Vaatteet olivat likomärät, kun sain homman tehtyä, mutta mieli oli virkeä ulkoilusta.

Ihanaa alkanutta toukokuuta kaikille! Tässä kuussa alkaa kesä! <3

12 kommenttia

 1. Niin ihanaa kukkaterapiaa kauniiden kuvien muodossa ja pian luonnossa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!
  Mekin aloiteltiin multien lisääminen kukkapenkkeihin.
  Hyvää alkanutta toukokuuta!💕💕

  VastaaPoista
 3. Oih, mahtavaa kukkaisterapiaa <3 Mukavaa toukokuuta <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kuvat! Uskomatonta, että ihan pian on jo noin vehreää. Hyvää vapunpäivän iltaa ja ihanaa toukokuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuntuu uskomattomalta että yhdessä kuukaudessa voi tapahtua niin paljon. Toukokuu on lempikuukauteni juuri siksi. Tässä kodissa emme ole saaneet vielä kokea niin ihania puutarhatoukokuita kuin vanhassa kodissa. Joko ei ole ollut puutarhaa tai sitten on ollut poikkeuksellisen kylmää ja kaikki on ollut myöhässä. Toivon tästä toukokuusta parempaa kuin edeltäjänsä tässä pihassa.😊

   Poista
 5. Ihania kuvia! Leppoisaa vappuiltaa ja alkanutta toukokuuta♥

  VastaaPoista
 6. Ihana kukallinen postaus <3

  http://myrskymaijanblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista