31. heinäkuuta 2018

On ilmoja pidellyt


Melkoista hellettä on ollut täällä koto-Suomessakin. Tuntuu että joka paikassa on nyt ollut kuumaa. Olen hiukan yrittänyt siistiä kukkapenkkejä. Muun muassa kurjenpolvet ja myskimalvat ovat olleet ihan ränsistyneen näköisiä. Ei tuolla ulkona tosin ole jaksanut kauaa kerralla ahertaa. Olen yrittänyt tehdä aamulla ja illalla, kun on hiukan viileämpää.


Kaunopunahatut ovat alkaneet kukintansa. Ne ovat ihania pörriäisten houkuttelijoita. :) Mustasalkoruusu on kukkinut jo hyvän aikaa. On ollut niin lämmin kesä, että moni kukka on etuajassa normaalista.

Siellä täällä kukkapenkeissä kasvaa kivan värisiä ruiskaunokkeja. Tykkään tästä mustanvioletista tosi paljon. Liljat kukkivat etupihan penkeissä kauniisti. En ole nähnyt yhtään liljakukkoa! Hieno juttu. :)

Ihmeköynnös intoutui tekemään lisää kukkia ja pelargoniat ovat nauttineen kuumasta säästä. Meillä alkoi onneksi juuri hetki sitten ukonilma, vettä tulee ihan kohtalaisesti taivaalta. Kyllä sitä nyt tarvitaankin. Toivotaan, että ukkonen hiukan selkiyttäisi ilmaa ja laskisi lämpötiloja.Huomenna koittaa taas paluu arkeen. Onneksi työt alkaa näin keskellä viikkoa, niin ei ole kuin kolme päivää ensi alkuun.

Mukavaa viikonjatkoa!

8 kommenttia

 1. Nuo punahatut ovat niin kauniilta! Ja aika nätiltä siellä näyttää muutenkin... 👍👍😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllähän sitä kuviin saa rajaamalla vaan parhaat puolet näkyviin. :)

   Poista
 2. Niin kauniita kaikki ja ainakin minun silmiini ne näyttävät hyvinvoivilta. Suosikkini on tällä kertaa tuo salkoruusu.
  Mukavaa elokuuta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunista kukintaa. Minun musta salkoruusuni hävisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Voi harmi, se on kyllä kaunis kukka.

   Poista
 4. Hienot kuvat ja niin kauniita kukkia! Nuo ruiskaunokit on kivoja! Mukavaa alkanutta elokuuta♥

  VastaaPoista