6. elokuuta 2018

Elokuun kukkasia ja muuta mukavaa


Kesä kääntyy jo loppupuolelle, mutta en aio alkaa hehkutella syksyn tuloa, ennenkuin on aivan pakko. Kesä on vielä niin kauan, kun puutarhassa on kukkasia.Etupihan varjopenkissä on kasvusto rehevää ja hyvinvoivan näköistä. Siihen ei ole kuuma ja kuiva kesä päässyt vaikuttamaan siinä määrin kuin takapihan etelänpuoleisiin penkkeihin. Keijunkukkia on hankittava edelleen lisää, paljon erivärisiä.

Tarhapäivänlilja Pink Damask jätti kukinnan väliin viime vuonna, mutta kukkii nyt kauniisti. Se on tosi herkullisen värinen.
Elokuu on ihanien syysleimujen aikaa. Niitä haluan myös hankkia lisää. Niitä voisi vaikka istuttaa vierekkäin erivärisiä, sopivat kuitenkin muodoiltaan yhteen nätisti.
Isäntä hölmöili ja hankki minulle piruuttaan puutarhatontun. Tietää kyllä, etten olisi tuollaista itse hankkinut ja naureskeli partaansa, kun oli piilottanut tontun kukkapenkkiin. Meinasin saada sydänhalvauksen kun törmäsin tähän muoriin. No, hän vaikuttaa olevan vähän hukassa, joten annetaan toistaiseksi ainakin jäädä.Vietämme huomenna 7.8. hääpäiväämme. Siitä on muka jo 14 vuotta, kun sanoimme toisillemme Tahdon. Ei voi olla todellista. Aika nuoria näytämme tuossa kyllä olevan... :)

12 kommenttia

 1. Onnea hääpäivän johdosta! Kesää on todellakin vielä jäljellä, ihana kesä ollutkin ja se näkyy myös puutarhassa! Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana nuoripari! Paljon onnea teille ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvät kuvat komeista kukkijoista.
  Paljon onnea hääpäivän johdosta. Ihastuttuva nuoripari. Ettekä te kyllä vanhoja ole nytkään, sanoo:
  Muori 70-v, 45-vuotis hääpäivän kynnyksellä.
  Muutenkin hyvää viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut! Kaunis pari olette.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa hääpäivää ❤ Upeita kukkia 😊

  VastaaPoista
 6. Hyvää hääpäivää ja onnea. Vielä on kesää jäljellä.

  VastaaPoista