8. elokuuta 2018

Amerikan matkamme, OSA 2 - Hollywood


Roadtrippimme suuntasi San Franciscon jälkeen Los Angelesiin. Matka kesti kuutisen tuntia, joten meillä oli hyvin aikaa tutustua vielä samana päivänä Los Angelesin ensimmäiseen kohteeseen, Hollywoodiin. Jätimme auton parkkiin ja kävelimme pitkin Hollywood Boulevardia ja nimenomaan sitä osaa, jota kutsutaan Walk of Fameksi.
Walk of Famen jalkakäytävällä yli 2500 tähteä, joista jokainen on omistettu jollekin julkisuuden henkilölle. Palkitut saavat nimensä tähteen saavutuksista elokuva-, teatteri-, radio-, televisio- tai musiikkialalla. Kävelimme siis nenä kiinni kadussa, välillä törmäillen ihmisiin, jotka puuhasivat sitä samaa. Sieltä löytyi jos jonkinmoista julkisuuden henkilöä eri aloilta.

Kadulla näki myös upeita autoja ja erilaisia elokuvahahmoja. He yrittivät kalastella ihmisiä valokuvaan heidän kanssaan, maksua vastaan tietysti.Hollywood Boulevardilla sijaitsee tunnettu kiinalainen teatteri, Grauman’s Chinese Theatre. Teatteri on rakennettu vuonna 1927 ja se on tullut kuuluisaksi, koska sen edessä on betonilaattoihin ikuistettuna lukemattomien legendaaristen Hollywood-tähtien jalan- ja kädenjäljet. Siellä on myös järjestetty Oscar-gaaloja.
Kaikkein mustimmat, eli kaikkein suosituimmat, kädenjäljet olivat Marilyn Monroella. Niihin piti omaakin kättä tietysti sovittaa.

Kiinalaisen teatterin jälkeen saavuimme Dolby Theatrelle. Se on avattu vuonna 2001 ja Oscar-gaalat pidetään nykyisin siellä. Teatterissa on kuvattu myös American Idol -kilpailujen finaaleja.
Dolby Theatresta pääsi kauppakeskukseen, jossa lapset saivat kokeilla 3D-härveliä. Kauppakeskuksessa on ulkona aukio, jolla oli kiva läpi käveltävä suihkulähde, kahviloita ja jäätelökioskeja. Aukion perältä avautui myös näkymä Hollywoodin kukkulalle, josta oli kuva postauksen alussa. Kukkulalla sijaitsee Hollywoodin tunnuksena tunnettu kyltti.Lapset innostuivat viilentämään itseään suihkulähteessä, koska oli todella kuuma päivä.Päivän päätteksi olimme aivan valmiita lähtemään seuraavaan hotelliimme ja keräämään voimia uuteen päivään. Seuraavaksi vuorossa oli Universal Studiot.

Amerikan matkamme -postaussarjan kaikki osat:

OSA 2 - Hollywood

8 kommenttia

 1. Mielenkiintoista. Olette päässeet julkisuuden Mekkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka eipä siellä yhtään julkkista fyysisesti ollut ainakaan meidän näköpiirissä😁

   Poista
 2. Kiitos, että otit meidät mukaan mahtavalle road-tripille näiden upeiden kuvien myötä.
  Hyvää loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, ja lisää on tulossa, halusitte tai ette😂 Kiitos, hyvää loppuviikkoa!😊

   Poista
 3. Upea reissu ja täällä vaan todetaan, että ehkä sitten Jenkkilässä joskus tämä meilläkin suunnitelmissa. Mutta ensin nyt kävästään NYC ja Miami. Cannesissa oli myös näitä julkkisten käden jälkiä, missä pidetään joka vuotiset Cannesin filmifestarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New York olisi tosiaan myös kiva nähdä. Pitää ehkä tehdä vielä joskus uusi reissu Jenkkilään. :)

   Poista