7. syyskuuta 2018

Syyskuinen puutarha ja ihana auringonlasku


Eilen illalla oli tosi kaunis auringonlasku. Kaivoin kameran esille ja kävin kuvaamassa sitä. Samalla nappasin muutaman kuvan tällä hetkellä kukkivista perennoista. Vielä löytyy paljon kukkivaa puutarhasta.Alppipiikkiputki on hassu piikikäs kaveri. Ihanan syvän sininen väri noissa pienemmissä, vanhemmiten saavat hopeista hohdetta. Syyshohdekukat on mun lemppareita. Ihania pallukoita, jotka jaksavat kukkia pitkään. Nyt on vielä ollut tosi otolliset säät niille.
Leikkasin kurjenpolvia heinäkuun lopulla ja nyt ne ovat innostuneet kukkimaan uudelleen. Syyshortensia kukkii kauniisti.
Syyshohdekukkaa on minulla myös keltaisena. Se alkaa kukintansa hiukan punaista aikaisemmin, mutta jaksaa kukkia edelleen. Pitkää kukintaa auttaa vanhojen kukintojen poistaminen. Pallokrysanteemit kukkivat täyttä häkää etupihan portailla.
Auringonlasku oli eilen tosi upea. Ei sitä kuitenkaan saa koskaan oikein kunnolla ikuistettua kuviin. Luonnossa se on aina upeamman näköinen. Saa nähdä millainen auringonlasku tänä iltana on. Toivottavasti jaksaisin tänä viikonloppuna istuttaa kukkasipuleita multiin. Nyt alkaa vihdoinkin yskä hiukan hellittää.

Mukavaa perjantai-iltaa ja ihanaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia

 1. Kaunista, niin kaunista. <3 Mutta olen usein miettinyt tuota samaa auringonlaskujen kuvaamisen suhteen - kaikkia auringonlaskun värejä on tosi vaikea vangita kuvaan! :D

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita kuvat ja aivan ihana tuo auringonlasku! Leppoisaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 3. Ihana syksyinen tunnelma kuvissasi, lämmin ja rento.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy onkin ollut aika lämmin ja rento, ainakin tähän mennessä. :D

   Poista
 4. Auringonlaskut ovat niin kauniita ja kauniita kukkiakin olet vielä kuviisi löytänyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne kauniita. :) Jännä miten tuo taivas värjäytyy välillä tosi voimakkaasti.

   Poista
 5. oih, kuinka kaunista <3 Kivaa viikonloppua teidän poppoolle <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat ja niin kaunis seesteinen tunnelma kuvissa♥ Leppoisaa sunnuntaita♥

  VastaaPoista