26. joulukuuta 2018

Tapanina


Ihana auringonpaiste ollut tänään. On ollut ihanaa vain olla pari päivää, ei mitään velvollisuuksia muuta kuin rentoutua ja nauttia joulusta. Sitä olen todellakin tehnyt, nyt kun koti on siivottu jouluksi ja kaapit ovat pullollaan ruokaa.
Saimme kivoja lahjoja kaikki. Olemme pelanneet pojan saamaa Haaste -peliä pari kertaa. Suosittelen, on kyllä tosi hauska. Ei sovi ihan perheen pienimmille, sillä osa haasteista on melko vaativia, mutta meidän kuusivuotias on reippaasti ollut mukana, eikä ole hermostunut, vaikka aina ei onnista. Minäkin sain tosi kivan lahjan mieheltäni, kellon nimittäin. Olen haaveillut kellosta jo pitkään, mutten ole saanut hankituksi. Aika hyvin hän tietää makuni, tykkään tästä kellosta tosi paljon.
Miten teidän joulunne on sujunut? Toivottavasti kaikki ovat saaneet myös rentoutua ja kerätä voimia, että jaksaa taas arjen aherrukset.Kivaa Tapaninpäivää kaikille!

5 kommenttia

  1. Kauniin kellon olet saanut mieheltäsi. Kiva, että se on myös mieluinen sinulle. Joulun rentous on kyllä ihanaa ja on hyvä vähän latailla akkuja arkea varten.Kivaa tapania sinullekin, Hanna ♥

    VastaaPoista
  2. Kaunista. Hienon kellon sait. Itsekin ostin syksyllä uuden kellon, kun synttärilahjakortti oli jo menossa vanhaksi. Mukavaa tapaniniltaa.

    VastaaPoista