30. joulukuuta 2018

Vuoden 2018 luetuimmat postaukset


Vuosi sitten tein postauksen Vuoden 2017 luetuimmat postaukset ja ajattelin tehdä samanlaisen tänäkin vuonna. Vuonna 2018 on luettu edelleen ahkerasti muutamia postauksia, joiden julkaisuaika on ollut jo pari vuotta sitten, mutta haluan nostaa tässä esille ainoastaan 2018 julkaistuja kirjoituksia.


Viime vuoden luetuimmassa postauksessa kerroin tai sanotaanko että vähän vuodatin kuulumisiani. Nyt kun ajattelee tuota aikaa, niin voipi olla että allekirjoittaneella on pipo hiukan löystynyt tuosta. Olen oppinut ottamaan asiat kevyemmin, enkä ota kovia paineita. En elämässä muuten, enkä bloggauksen sarallakaan. Isossa osassa tuossa postauksessa varmaan olivat myös nuo sisustuskuvat erilaisista kuvakulmista.Toiseksi luetuimmassa postauksessa tein kivan kasviterraarion. Idean löysin alunperin Kukkala-blogista. Viherkasvien kanssa puuhastelu on aina ihan huippua ja kiva kun löytää uusia ideoita niiden istutukseen.
Kolmannessa postauksessa aiheena oli ystävänpäivä-arvonta. Arvonnat ovat aina suosittuja postauksia. Tässä minun täytyy muuten kunnostautua. Edellisestä arvonnasta on jo tosi pitkä aika. Täytyykin ottaa tämä asia hoitoon vaikka heti vuodenvaihteen jälkeen.
Neljänneksi luetuimmassa postauksessa oli kuvia joulukamoista riisutusta sisustuksesta. Ajankohtainen asia nytkin, mutta varmaan loppiaisen jälkeen vasta otetaan kuusi pois ja muut koristeet.
Viidennessä postauksessa esittelin pitkään kauniisti kukkineita kasveja ja keittiön sisustusta. Keittiö oli harvinaisesti kuvattavassa kunnossa ja otin hetkestä ilon irti.


Jostain syystä kaikki luetuimmat postaukset olivat alkuvuonna julkaistuja. Olen huomannut, että sisustusaihe kerää ehkä eniten lukijoita, kun siirrytään keväällä ja kesällä puutarha-aiheeseen, niin lukijoiden määräkin vähenee. Toisaalta voi olla syynä, että kaikki muutkin möyrivät puutarhoissaan, eikä ole aikaa lueskella blogeja.

Huomenna on vuoden viimeinen päivä.
Oikein mukavaa vuoden vaihdetta ja onnea vuodelle 2019!

6 kommenttia

 1. Onpa mukava tapa tehdä yhteenvetoa menneen vuoden postauksista. Kiva nähdä, mikä on eniten kiinnostanut lukijoita. Hyvää vuoden alkua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus!Varmaan kevät saa sisustusinnon liikkeelle ja mikäpä on lueskelmessa kivoja blogeja kuten sun blogisi on.

  VastaaPoista
 3. Hei! Hyvää uutta vuotta!Kaunis talo teillä! Etsin itse tietoa ikkunoista ja kaihtimista ym. Teillä on kauniit tummat karmit ja puitteet ikkunoissa. Oletteko olleet tyytyväisiä? Kiinteisiin ilkunoihin en päälle kaihtimia halua mutta muihin..Onko teillä kaihtimet myös tummat vai sopiikohan tummiin puitteisiin valkoiset kaihtimet. Muistatko tuliko tummista kaihtimista lisähintaa? Kiitos vadtauksista etukäteen. -kaisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos, olemme olleet tyytyväisiä ikkunoihin. Meillä on tosiaan myös tummat kaihtimet, mutta en ehkä ottaisi tummia enää jos pitäisi valita. Meillä on muutamassa ovessa kaihtimet ja kun ne eivät ole ikkunoiden välissä, niin niissä näkyy pöly tosi helposti. Mutta ne mitkä on ikkunoiden sisällä, niissä ei mitään ongelmaa ole ollut. Minusta ei tullut väristä mitään lisshintaa.

   Poista