6. helmikuuta 2019

Hengissä ollaan!


Ajattelin tulla vain huikkaamaan, että kyllä täällä vielä hengissä ollaan. Edellisestä postauksesta on varmaan kohta jo pari viikkoa aikaa. Tuntuu, että päivät menevät ihan rytinällä eteenpäin. Viime viikonloppuna oli Asta Rakentaja -messut Tampereella ja siellä tuli työn puolesta pyörähdettyä.


Pari iltaa viikosta kuluu voimanoston parissa ja sitten on noita kotitöitäkin rästissä. Ei ole jotenkin tullut sopivaa väliä, että olisi ehtinyt kirjoitella blogia. Tälläkään kertaa ei ole sen kummempaa asiaa ja kuvatkin jostain muumimukista. :D

Mutta täytyy vähän hehkuttaa - olen saanut raahattua itseni hammaslääkäriin, edellisestä kerrasta oli jo seitsemän vuotta. Onneksi ei ollut paikattavaa, mutta purentakisko pitää uusia. Kävin myös parturissa hiukan lyhentämässä tukkaa ja ottamassa vaaleita raitoja. Hyvä fiilis siis, kun on saanut panostaa vähän itseensä.


Helmikuuta on jo kohta viikko eletty ja seuraavaksi on ensimmäinen kevätkuukausi, maaliskuu. Saa nähdä millainen kevät ja kesä tänä vuonna saadaan.

Mukavaa viikonjatkoa!

2 kommenttia

 1. Kiva, kun annoit elonmerkin.
  Onnea uudelle kampaukselle.
  Harrastatko sinä voimanostoa. Nyt minä nostan hattua sinulle.
  Mukavaa loppuviikkoa ja helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) No juu, todellakin harrastelen, eli missään kisoissa minua ei tulla näkemään. :) Mutta hienoa nähdä, että kehitystä on tapahtunut siitä, kun viime keväänä aloitin. Olen tykännyt voimaharjoittelusta, meitä käy mukava ryhmä pari kertaa viikossa ohjaajan opastuksella harjoittelemassa.

   Poista