10. maaliskuuta 2019

Ruukku poikineen

// Yhteistyössä Selja T.


Vielä on lunta vaikka kuinka ja lisää satelee taivaalta, mutta kevät on täällä ihan tuossa tuokiossa. Ensi kuulla löytyy varmasti jo ensimmäiset kukat puutarhasta. Pääsin tämän blogiyhteistyön merkeissä jo fiilistelemään tulevan kevään ja kesän tuotteita. Selja T:n kevätmallistossa on aivan ihania uutusruukkuja sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Istutin ruukkuihin ja juuttisäkkeihin nyt viherkasveja ja kevään sipulikukkia, mutta en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä terassi-istutuksiin. Siksi stailasinkin näihin kuviin mukaan myös pienen terassituolin ja pöydän.

Ihastuin ikihyvikseni tuohon kolmijalkaiseen ruukkuun, joka sai sisäänsä narsisseja ja helmililjoja. Tosi suloinen vai mitä? Samoin tuo jalallinen metallinen istutusastia on ihan huippu. Sen taidan jättää viherkasveille, vaikka löytyisi sille käyttöä varmaan terassillakin. Istutin siihen rönsyliljaa, vesifiikusta sekä banaanikasvin.

Selja T. ei myy tuotteitaan suoraan kuluttajille, mutta voit kysyä tuotteita hyvin varustelluista kukkakaupoista ja sisustusliikkeistä.

Ruukut ja juuttisäkit saatu blogiyhteistyön merkeissä.

10 kommenttia

 1. Oi, mukavia! Kolmijalkainen ruukku on erityisen kiva. Tykkään pitää ruukkuja lattialla nimenomaan pienten jakkaroiden päällä niin, että niiden alta pääsee imuroimaan, mutta tuommoisen kanssa ei tarvittaisi jakkaraa. :)

  VastaaPoista
 2. Näitä on ilo katsoa. Huomaa, että olet panostanut vihersisustamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään että viherkasveilla on hyvän näköiset purnukat. :)

   Poista
 3. Kauniita ruukkuja vaikka miten paljon. Itse tykkään saviruukuista ja suojaruukuista, joissa voi olla väriä tai ihan valkoisia. Tuota korkeaa suorakulmion muotoista ruukkua jaloilla olen suunnitellut meille, koska siihen sopisi useampi viherkasvi samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suorakulmion muotoinen on kyllä kiva, kun sinne voi laittaa kasvit omissa ruukuissaan ja käyttää isoa astiaa ikään kuin niiden yhteisenä aluslautasena. :)

   Poista
 4. Minä ihastuin myös kolmijalkaiseen ruukkuun. Onkohan niitä messuilla tarjolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana. <3 En valitettavasti yhtään tiedä, mitä messuilla on tarjolla. :/

   Poista