14. huhtikuuta 2019

Ihana palmusunnuntai


Tänään meidän nuorimmainen halusi lähteä ekaa kertaa elämässään virpomaan. Olenkin jo parina vuonna ihmetellyt, kun ei virpominen kiinnosta. Tänään se päivä sitten koitti, kun puettiin kamppeet päälle ja lähdettiin soittelemaan naapurien ovikelloja. Eilen askarreltiin nippu kauniita pajunvitsoja valmiiksi.
Kaunis ja lämmin auringonpaiste ollut tänään. Toivotaan että se sulattaisi nuo lumet pois. Meillä tuli ihan hirveästi lunta alkuviikosta, varmaan lähemmäs neljäkymmentä senttiä parin päivän aikana. Muutamana yönä olen ottanut ruukut portailta sisälle, kun lämpötila on ollut lähes kymmenen astetta pakkasen puolella. Nyt pitäisi alkaa lämmetä ja pääsiäiseksi saadaan varmasti tosi mukavat säät.
Tänään käydään miehen kanssa vielä äänestyspaikalla ja sitten illalla jännätään miten äänet tulevat jakautumaan. Tuntuu jostain syystä, että näissä vaaleissa on panostettu aiempaa enemmän mainostamiseen. Hyvähän se olisi, kun saataisiin ihmiset liikkeelle.Mukavaa Palmusunnuntaita ja alkavaa hiljaista viikkoa kaikille!

9 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! Tuo virpominen on sitten hauskaa ja jännää puuhaa lapsille:) Meillä on pieniä virpojia päivän aikana käynyt useita ja että ovat olleet suloisia..Niistä ihan pienistä kun näkee miten lorun lausuminen jännittää:) Vaan hienosti on sujunut ja palkkaa irronnut:) Leppoisaa palmusunnuntaita sinne teille♥

  VastaaPoista
 2. Meillä on tänään käynyt useita virpojia. Kaikki ovat pukeutuneet noidiksi, kissoiksi tai muiksi eläimiksi ja loru on tullut sujuvati jokaiselta. Naapurin lapsenlapset käyvät meillä joka vuosi virpomassa ja heille valmistan jo etukäteen pienet pussukat.
  Pääasiäiseksi on luvattu aurinkoista ja lämmintä. Eiköhän lumet teilläkin saa kyytiä ja pääset pihalle piippoja etsimään.
  Mukavaa palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivasti lumet on nyt kyllä lähteneetkin. :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat. Tkeidän uopuksella on ollut jännittävä päivä <3
  Täällä maalla virpomisperinne on vielä voimissaan. Kotonaoloaikananamme on käynyt useita porukoita virpomassa.
  Luvassa on lämmintä keväistä säätä. Vihdoinkin :)
  Oikein hyvää palmusunnuntai- ja vaali-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva ilma tänäänkin, vaikkei aurinko niinkään paista, on silti mukavan lämmintä.

   Poista
 4. Ihanaa pääsiäisen aikaa Sinulle ja tervetuloa vastavierailulle blogiini 🎔

  VastaaPoista
 5. Niinpä, ihana pidennetty viikonloppu!

  VastaaPoista