7. huhtikuuta 2019

Puutarhakausi on avattu!

// Yhteistyössä Selja T


Kevään eteneminen on ollut aivan hurjaa viimeisen viikon aikana. Lumet ovat sulaneet kohisten ja eilen lauantaina oli aivan taivaallisen upea kevätpäivä, meilläkin täällä kolmosvyöhykkeen alueella päästiin +14 asteen lempeään lämpötilaan.
Lämmin kevätpäivä innoitti meitä oikein porukalla ulkotöihin. Mies pesi painepesurilla terassit ja piha-asfaltin puhtaaksi, pojan kanssa hän kantoi pihakalusteet ja grillin ulos pestäväksi ja pesun jälkeen paikoilleen. Minä pääsin lempipuuhaani, istuttamaan kukkia ruukkuihin. Olin käynyt perjantaina työpäivän jälkeen hakemassa autonperällisen kevätkukkia ja nyt pääsin istuttamaan niitä näihin ihaniin Selja T:n ruukkuihin!Orvokkien, narsissien ja muiden kevätkukkien lisäksi mukaan tarttui yksi riipparaitakin. En voinut vastustaa noita riipparaidan pörröisiä pajunkissoja. Olin onnesta sekaisin kun pääsin vihdoin pitkän talven jälkeen ulos istutuspuuhiin. Mullan tuoksu ja pienet suloiset kukat, oi sitä ihanuutta. Ja mikäs siinä oli istuttaessa, näihin upeisiin ruukkuihin. Pohjalle laitoin melko paljon ruukkusoraa, sillä useimmissa ruukuissa ei ollut vedenpoistoon reikiä. Nämä onkin hyvä pitää katoksen alla, ettevät saa liikaa vettä.
Upeimpia ovat minusta nuo korkeat mustat metalliset sekä tuo valkoinen suuri ruukku, jossa on puiset jalat alla. Voit kysyä Selja T:n tuotteita hyvin varustelluista kukkakaupoista ja sisustusliikkeistä. Selja T:n kevätmallisto on täynnä ihania uutusruukkuja ja muita kivoja tuotteita sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Ruukut saatu blogiyhteistyön merkeissä.

10 kommenttia

 1. Voisiko Puutarhakauden julistaa avatuksi tämän kauniimmin. Ihastuttavaa <3
  Hyvää viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit kuvat ja onpas ihania nuo ruukut! Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat ruukut ja istutukset. Kävin sivustoilla kurkkaamassa minä olisin kaivannut hinnat näkyviin heti kuvien alle näin olisi jokaisen helpompi heti nähdä sopiiko ne omaan budjettiin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, ettei hintoja ole noilla sivuilla näkyvissä, johtuu varmasti siitä, että kyseessä on tukkuliike, joka myy suurempia määriä kerralla erilaisille kukkakaupoille ja sisustusliikkeille. Nämä liikkeet sitten hinnoittelevat itse, millä hinnalla myyvät kuluttajille.

   Poista
 4. Onpas aivan ihania noi ruukut. Itse tykkään noista valkoisista joissa on jalat alla.
  Ja niin kauniita istutuksia teit, minustakin tuo riipparaita on aivan ihana. Voikohan sen sitten syksyllä istuttaa maahan.
  En ole tainnut ennen ollakkaan blogissasi. No tykästyin ja liityin lukijaksikin.
  Tuleppas sinäkin vierailulle aurinkokujalle.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ja ruukut :) aurinkoista viikonloppua Sinulle !

  VastaaPoista