2. huhtikuuta 2019

Uutta ilmettä eteiseen


Eteisen lipasto on saanut päälleen keväisiä kukkia: perunanarsissia, hyasintin ja ruusukvittenin oksia. Seinällä ollut peili vaihtui pyöreään ja muutama uusi taulukin on laitettu. Pienelläkin vaivalla saa jo uutta ilmettä sisustukseen. Olen haaveillut eteisen seinän maalaamisesta ja uudesta lipastosta, mutta näillä keinoin sain tarvetta lykättyä hiukan tuonnemmaksi.




Tuntuu ihan hullulta, että nyt on jo huhtikuu. Töissä on ollut koko alkuvuoden tosi kiire ja kiire senkun jatkuu, mitä lähemmäs kesää tullaan. Kaikki heräävät samaan aikaan talviunestaan ja haluavat uusia kaapistoja mökeille tai koteihin kesän juhliin. Meilläkin on muuten tulossa kesällä juhlat, nimittäin esikoistyttären rippijuhlat. Pihaa olisi tarkoitus laittaa kovasti kuntoon siksi.



Sunnuntaina kävimme perheen kanssa ravintolassa syömässä ja elokuvissa sen jälkeen. Juhlistimme minun syntymäpäivääni. Mitään kummempaa juhlaa ei ollut, kun en täyttänyt pyöreitä. Ravintolassa on toki kiva käydä, vaikkei olisikaan aihetta juhlaan. On kiva viettää yhteistä aikaa perheen kanssa.



Kivaa alkanutta huhtikuuta kaikille!

4 kommenttia