22. syyskuuta 2019

Elämä rullailee


Ihanaa, pitkästä aikaa on ollut tosi rentouttava ja rauhallinen viikonloppu. Olen nukkunut pitkiä unia ja sain tehtyä kotona kaikenlaisia pieniä rästihommia. Se, kun saa hommia pois listalta, tuo mukavan rauhallisen tunteen, jaksaa taas painaa viikolla hektistä arkea.


Täällä on asiat oikeastaan tosi hyvin, vaikken enää ehdikään tänne blogin puolelle niin usein, niin mitään hämminkiä ei elämässä ole. Olen huomannut, että olen oppinut ottamaan asiat rennommin ja olen alkanut pitää omaa jaksamista tärkeänä. En ota kovinkaan suuria paineita kodin järjestyksestä ja tartun mielummin kirjaan kuin imurinvarteen. Sekin tietysti rajoittaa tätä bloggailua, kun ei viitsi kuvailla sotkuisia nurkkia.

Syksy on toden teolla saapunut ja muutaman pakkasyön vuoksi oli otettava bougainvillea sisälle turvaan. Se innostui kesän lopulla tekemään hurjasti kukkaa ja jaksaa kukkia edelleen hienosti.

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa!

9 kommenttia

 1. Voi kun teillä on niin kaunista! Ja tuo upea kukka! Ihmeköynnös, kivan värinen. Totta, minäkin tartun mielummin kirjaan kuin imuriin! =)

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, ettei blogihiljaisuus johdu mistään vakavasta.
  Kodikasta kotia on aina kiva katsoa. Kaunis bougainville.
  David Lagergrantzin Tyttö joka eli kahdesti jää minun viimeiseksi Millenium-sarjan kirjakseni, vaikka niitä julkastaisiin lisääkin.
  Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mitään vakavaa. :) Tämä on nyt tällainen vaihe. Tuntuu että on niin paljon muutakin ja enää ei välttämättä ole se blogi ihan ensimmäisenä mielessä, kotosalla ollessa.

   Poista
 3. Mukavaa kuulla sinusta jälleen ja kiva että kaikki on siellä hyvin. Tämä blogin pitäminen ei saa ollakkaan mikä tressi ja jokaisessa kodissa on joskus epäjärjestystä. Hyvää huolta olet bougainvillestä pitänyt kun noin hyvin kukkii. Mukavia lukuhetkiä.

  VastaaPoista
 4. Teillä on todella kaunista!
  On tosi tärkeää ottaa rennosti ja tietää, mistä asioista itse palautuu.
  Näin syksyn tullen on ihana kääriytyä viltiin ja lukea kirjoja. Kesällä niin ei malta niinkään tehdä.
  Ihania ja rentouttavia syyspäiviä edelleen!

  VastaaPoista
 5. Kaunis koti ja aivan ihana tuo kukka.
  Oikein mukavaa keskiviikko aamua sulle.

  VastaaPoista