6. tammikuuta 2020

Heipat joululle


Hyvää loppiaisiltaa ja hyvää tätä vuotta! Tänään lähti kuusi varastoon odottelemaan ensi joulua ja poistin joulukoristeet nurkista. Vaihdoin tyynynpäällisiä ja esillä olevia vilttejä. Mitään suurempaa sisustusintoa ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole. Ensin mietin, että olisin vaihtanut olkkarin järjestystäkin samalla, mutta en sitten jaksanut. Tämä on ollut hyvä järjestys ja olla vielä jonkin aikaa.
Ihmeen leutoa säätä ollut koko alkutalvi. Tänään on ollut maa valkoisena, mutta lunta on vain ohut kerros. Toisaalta hyvä, etteä on säästynyt lumitöiltä, mutta kyllä talvella saisi vähän lunta sentään olla. Märkyys ja pimeys on ikävää.Ostin tämän suloisen männynkäkkärän ennen joulua Halpa-hallista ja se on minusta ihastuttava. Tuntuu vain, ettei sa taida kauheasti tykätä sisäilmasta. Minulla oli joskus huonekuusi muutaman vuoden, mutta sitten sille tuli joku kriisi, eikä enää kestänyt.
Huomenna olisi taas paluu arkeen koko perheellä. Saa nähdä miten tuon nuorison saa aamulla ylös sängystä...

5 kommenttia

 1. Hyvää tätä vuotta! :) Havukasvit ovat vähän vaikeita. Oma huonekuuseni ei olisi ikinä selvinnyt talvea sisällä kuivassa ja lämpimässä kerrostalohuoneiston ilmassa, mutta parvekkeellakaan se ei olisi pärjännyt pakkasilla, joten luovuin siitä ekan kesän jälkeen. Veikkaan, että männyllä saattaa olla vähän sama tilanne - talvella se tuskin tykkää lämpimissä sisätiloissa olemisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, ne on kyllä hankalia. Mutta onneksi ei ollut iso investointi. :)

   Poista
 2. Saattavat joskus olla haastavia nuo havukasvit sisäoloissa, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
  Jospa mäntysi yllättäisi sinut :)
  Mukavaa tätä vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Kyllä talvella saisi minunkin mielestäni olla vähän lunta. Varsinkin pimeys ei ole yhtään kiva. Todella tyylikäs takka ja muutenkin tyylikäs sisustus teillä. https://hemparts.fi/tuotteet/takkaluukut/

  VastaaPoista