4. huhtikuuta 2020

Piristystä kotiin


Tänään on ollut kaunis auringonpaiste, sen innoittamana ostin kimpun keväisiä tulppaaneja kotia piristämään. Nyt kun tulee vietettyä paljon aikaa näiden seinien sisällä, on kiva kun on tuoreita kukkia kohottamassa mielialaa.Innostuin tällä viikolla muokkaamaan blogin ulkoasua. Onkin kulunut aikaa siitä, kun olen viimeksi suurempia muutoksia tehnyt. Ehkä selkein muutos on se, että poistin oikeasta reunasta sivupalkin ja siirsin elementtejä blogin alareunaan. Postaukset ovat nyt keskitetysti sivulla. Myös fontteja vaihdoin.Ja hei, se on muuten huhtikuukin jo. Kevät on täällä! Meillä ei vielä ole kukkia löytynyt pihasta ja luntakin sateli viikolla, mutta eiköhän se lämpö sieltä vielä saavu. Jaksaa kotoiluakin sitten paremmin, kun pääsee pihahommiin välillä.

8 kommenttia

 1. Onpa raikkaan näköiset blogin ulkoasu-uudistukset! Fontit ja kaikki. Sivupalkin poistamista olen itsekin miettinyt paljon oman blogini kohdalla, mutta tutkiskeltuani asiaa en vieläkään tiedä, kumpi on parempi: sivupalkiton vai sivupalkillinen blogi. No, tässä blogissa sivupalkittomuus näyttää ihan toimivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset rohkaisevista sanoista! Tykkään tästä kyllä tosi paljon. Sivupalkillakin on etunsa, mutta olen sitä niin monta vuotta tässä katsellut, että kaipasin vaihtelua. :)

   Poista
 2. Blogisi ulkoasu oli selkeä jo aiemminkin, mutta hyvältä näyttää nyt uudistettunakin.
  Ihana väriyhdistelmä tulppaaneja ja sopii hyvin pääsiäisteemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulppaanit on aina niin ihania ja pääsiäisen aikaan voi hiukan leikitellä väreillä. :)

   Poista
 3. Ihana pääsiäisen näköinen tulppaanikimppu!

  VastaaPoista