10. toukokuuta 2020

Rymsteerausta


Ihan parasta äitienpäivän vietettä - huonekalujen uudelleen järjestely! No ehkä tämä johtui kuitenkin siitä, että tänään sattui olemaan sopivasti aikaa siihen.



Olemme yleensä kesäksi vaihtaneet sohvan noin päin, että siinä istuskellessa voi samalla katsella lasiliukuovien läpi ulos ja järvelle. Telkkari vaihtoi myös paikkaa vastapäiselle seinälle. Siinä aiemmin ollut hylly taas siirtyi ruokailutilaan.



Ihanaa muuten, että torstaina lapset pääsevät kouluun. Minulla alkaa olla jo ihan takki tyhjä tämän poikkeuksellisen tilanteen kanssa. Ihanaa päästä itsekin työpaikalle, etätyöt käyvät aika raskaaksi, kun samalla pitää valvoa kolmen koululaisen opiskelua. Ja kun tekee kotona töitä, ne helposti venyvät pitkälle iltaan.



Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille ja tsemppiä uuteen viikkoon!

3 kommenttia

  1. Rymsteeraus on minulle ennestään outo, mutta hyvin kuvaava sana. Aina oppii uutta.
    Jännää kun teillä on sohvalla kesä- ja talviasento.
    Tsemppiä myös teille uuteen viikkoon ja entiseen järjestykseen palaamiseeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, sohvalla tosiaan on kesä- ja talviasento. Tai itseasiassa talviasentoja voi olla useampikin, mutta kesäasentoja on vain yksi :DDD

      Poista
  2. Gambling & Casinos Near Minneapolis - JTM Hub
    Find your 과천 출장마사지 nearest gambling and entertainment destinations near Minneapolis, MN at JM Hub. Find top 강원도 출장샵 entertainment 서귀포 출장마사지 venues and 대구광역 출장안마 get details on where and 하남 출장샵 how to

    VastaaPoista