21. toukokuuta 2020

Uusi matto eteiseen!

// Yhteistyössä MATTO.fi


Blogiyhteistyön merkeissä sain valita mieleiseni maton MATTO.fi -verkkokaupan upeasta ja laajasta valikoimasta. Meillä on ollut jo jonkin aikaa tarvetta pitkälle matolle eteiseen, joten aloinkin heti selailla erilaisia käytävämattoja.
Ihastuin oitis tähän Dawn Foam 5787 N56 -mattoon valkoisena. Matto on likaa ja karvoja hylkivä käytävämatto. Se on metrin leveä ja voit itse valita, minkä pituisen maton haluat. Meidän pitkä eteistila vaatii pitkän maton, joten tälle matolle pituutta tuli 380cm. Matto leikataan ja päätellään mittatilauksena, mutta toimitus on silti todella nopea. Ehkäpä maton paras ominaisuus on liukuestepohja! Ei tarvitse ostaa erikseen tylsiä liukuesteitä ja matto pysyy tiukasti paikallaan hurjemmassakin menossa. Sitä kun välillä lapsiperheessä riittää.
Käytännöllisyytensä lisäksi tämä matto on myöskin todella kaunis. Kuviointi on juuri meidän kotimme moderniin tyyliin sopiva. Tuntuu, kuin tämä vaalea matto olisi valaissut eteistilamme ihan uudella tavalla ja se tuo myöskin kodikkuutta ja lämpöä tähän läpikulkutilaan. Olen kyllä tosi tyytyväinen valintaani.
Kaiken kukkuraksi saan jakaa lukijoilleni alekoodin MATTO.fi -verkkokauppaan. Koodi on ”arjenkarusellissa20” ja sillä saa -20% alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta! Tämä koskee myös jo alennettuja tuotteita. Alekoodi on voimassa 15.6. saakka. Kannattaa ehdottomasti käyttää alennus hyväksi. Itse en saa provikkaa tuon koodin kautta tulleista myynneistä, mikäli se jotakuta mietityttää. Ajattelin kyllä käydä vielä kurkkaamassa millaisia ovimattoja heillä olisi tarjolla. Olisi nimittäin kunnon kynnysmatolle tarvetta myös.Matto saatu blogiyhteistyön merkeissä.

6 kommenttia

 1. Hienot kuvat ja aivan ihana tuo matto! Teillä on kaunis koti! Leppoisaa helatorstain iltaa💕🌞

  VastaaPoista
 2. Ihana matto ja helppohoitoinen varmasti <3 Sopii kauniiseen eteiseenne ihanasti <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja käytännöllinen valinta.
  Hyvää ja aurinkoista viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista