22. helmikuuta 2019

Talvilomafiiliksissä


Hip hei, meillä alkoi talviloma! Ensi yönä, vai pitäisikö sanoa aikaisin huomenaamuna, lähdemme ajelemaan kohti Leviä. Meillä on mökki vuokrattuna viikoksi. Itse en ole mikään himolaskettelija, lapsena emme käyneet laskettelukeskuksissa, joten se ei ole niin sanotusti veressä. Itse asiassa en ole koskaan lasketellut suksilla, lumilaudalla sen sijaan kyllä. Mutta silläkään en ole laskenut vuosiin. Minulle riittää hiihtomaastot ja pertsan sukset.



Tähän postaukseen valikoitui nyt kuvia meidän keittiöstä. Olen tykännyt tästä tosi paljon, huurrepetsattu tammiviiluovi tuo lämpöä valkoisten seinien hallitsemaan tilaan. Keittiö on valitettavasti harvoin noin siisti, mutta tasoilla pyörivän tavaran määrää rajoittaa kivasti niemekkeen päädyssä oleva aamiaiskaappi, joka kätkee sisälleen kahvinkeittimen, leivänpaahtimen, ynnä muut pienkoneet.



Hiihtelyn lisäksi ajattelin varata ajan jonnekin hoitolaan, hieronta ja kasvohoito kuullostaisivat juuri nyt tosi ihanilta. Olen kyllä ihan loman tarpeessa. Muiden viettäessä aikaa mäessä, voin uppoutua hyvään kirjaan tai valmistella ruokaa nälkäisille laskettelijoille. Nuorimmainen ei välttämättä viihdy mäessä ihan niin paljoa kuin muut, niin hänen kanssaan voimme käydä vaikka ihmettelemässä poroja tai polskimassa kylpylässä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia

  1. Kaunis keittiö.
    Hyvä, että perheen äiti pystyy lomalla panostamaan itseensäkin :)
    Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle ja koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Hei! En ainakaan äkkiseltään löytänyt keittiön esittely postausta. Meillä on rakentaminen alkamassa ja keittiö kovasti mielessä. Ja tällä hetkellä on kaksi eri keittiö mallia pyörinyt mielessä ja toinen on juuri tälläinen kuin teillä. Meillä takaseinään tulisi yhden kaapin kapeampi. Niemekkeessä olevasta aamiaiskaapista erityisesti kaipaisin mielipidettä. Onko ollu käytönnöllinen ja tekisitkö jotain toisin?

    VastaaPoista